12. helmikuuta 2014

Blogi jää tauolle

Aloitetaan siitä, että bloggaaminen on mulle kiva ja rakas harrastus. Se on tapa tallentaa elämän mukavia (ja joskus muitakin) asioita yhteen paikkaan ja saada vastakaikua omille jutuille teiltä lukijoilta. Mulla on (oli) muitakin harrastuksia, kuten erinäisten pintojen maalaus, käsityöt, liikkuminen, puutarhailu sekä purkkien ja purnukoiden sinne tänne ripottelu ja niiden katseleminen pää hiukan kallellaan mairea ilme kasvoilla.

Koska haluan takaisin nuo vanhat harrastukset ja pitää blogiharrastuksen kivana jatkossakin, lienee viisainta pitää taukoa, sillä muuten blogi muuttuu väistämättä imetysdietti-, refluksi- tai "äiti tulee kohta hulluksi"-blogiksi. Nyt nimittäin uidaan sen verran syvällä, että vaikka pinnalla paistaakin aurinko, niin tuntuu älyttömältä kirjoittaa siitä, kun pintaan on matkaa jonkun verran.

Pidemmittä puheitta, blogi jää nyt tauolle ja palaa vasta, kun olen saanut maalattua tai ommeltua jotain tai muuten vain pystynyt taas katsomaan ympäristöä pää hiukan kallellaan mairea ilme kasvoilla. En tiedä kuinka kauan siihen menee...

...mutta siihen asti me jatketaan täällä elämää ja hommia... niin kuin näette, pyykkijutut on vähän vaiheessa ;)

Kaunista kevättä, toivottavasti kuullaan pian <3

77 kommenttia:

 1. Onpa ikävää jäädä ilman sun kauniita postauksia, mutta ymmärrän hyvin, että välillä on pakko pitää taukoa. Toivottavasti tauko tekee hyvää ja palaat tänne pian pää somasti kallellaan ja hymyissä suin. :) Ihanaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kevättä sinullekin AnuElina! Koko blogin unohtaminen 5 päiväksi on tehnyt jo nyt hyvää :) Mutta palaan varmasti pian hymyssä suin :)

   Poista
 2. Toivottavasti tosiaan kuullaan pian! <3 Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 3. Näitä ihanan suloisia valokuvia tulee kyllä ikävä, mutta muuten sanon, että ota vapaata niin paljon kuin tarvii! Täällä me odotetaan <3

  Itsellä on ollut joulukuusta asti samantapaista fiilistä ja alavireisyyttä bloggaamisen suhteen ja olen myös miettinyt, että tuleeko valitettua liikaa... ehkä sitä kuitenkin itseään kohtaan on vain niin kriittinen, eikä se pieni valitus muita niin haittaa - ellen ihan väärässä ole ;)

  Toivottavasti kuullaan & nähdään kuitenkin pian kevään kuluessa! Leppoisaa blogitaukoa ja tsemppiä kevään odotukseen. Jostain lööpistä olin näkeväni, että se tulee kuulemma tänä vuonna aikaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että odottelet täällä <3 Bloggaaminen muuttuu hiukan haastavaksi, kun lähes kaikki elämän sisältö onkin äkkiseltään muuttunut blogiin "sopimattomaksi". Olet varmasti oikeassa, ettei se valittaminen niin muita haittaa...mutta itse olen halunnut ajatella blogia hyvänmielen asiana ja tuovan positiivista tulokulmaa arkeen, sen vuoksi mun on nyt parempi olla hetki hiljaa vaan ;)

   Poista
 4. Kaunista kevättä teillekin! Voimia <3 Ja mahdollisten käsitöiden iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Haisuvanukas <3 Kaunista kevättä myös sinulle!

   Poista
 5. Suuret tsempit ja virtuaalihalaukset sinne täältä blogiasi kovasti ihailevalta. Toivottavasti elämä pian helpottaa, leppoisampaa kevään odotusta ja me kyllä jaksetaan odottaa sinua takaisin linjoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Saga <3 Kyllä kevät varmasti tuo keveämpää mieltä tullessaan :)

   Poista
 6. <3

  Aurinkoista kevättä ja toivottavasti tauko on lyhyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi <3 Samoin toivon minäkin, että tauko jää lyhyeksi :)

   Poista
 7. Tulee kyllä ikävä sun postauksia, mutta lupaan odottaa täällä tauon päättymistä. Mukavaa keväänodotusta ja kivoja hetkiä kässäilyiden parissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että odotat täällä Marjaana! Tuntuu jo nyt mukavalta ajatus tauon päättymisestä, kun tiedän, että täällä on blogisiskoja odottamassa <3

   Poista
 8. Harmi mutta ymmärrys sun puolella:) Me asutaan kaupungissa 4v pojan ja 1v4kk tytön kanssa. Ajat pikkusten kanssa on voimia vieviä...Zemppiä toivottavasti kohta oot bäk! Sulla on ihania kuvia! :)
  T. meandmymonkeysss.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän on sitten tosi saman ikäiset pikkuiset! Isosisko täyttää huhtikuussa 5 vuotta ja pikkusisko samassa kuussa 1 vuotta :) Kyllä mä pian palaan... Mukavaa kevättä perheellesi!

   Poista
 9. Ihanaa taukoa ja nautinnollista eloa!! :) Palataan kun palailet!

  VastaaPoista
 10. Niin ymmärrettävää… Mukavia touhuiluja ja päivänpaistetta kevääseesi :)
  Blogisi on ihana, joten taukoile rauhassa. Kyllä tän blogin postailut sitten otetaan taas avosylin vastaan oikean ajan koittaessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit, ihana kuulla, että blogi otetaan mieluusti vastaan aikanaan <3

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Sinulle myös kaunista kevättä!

   Poista
 12. kivaa kevättä sinullekin! toivottavasti palaat pian :)
  voin samastua tuohon "äiti tulee kohta hulluksi"-kohtaan, alkaa univaje tehdä tehtävänsä yms. muut jutut alkaa vaikuttaa omaan jaksamiseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisina päivinä sitä on tulla vähän vähemmän hulluksi ja toisina taas paljon enemmän :D Nyt on aika kerätä voimia ja aika pysähtyä, ettei niin oikeasti käy! Kivaa kevättä myös sinulle ja univajeen kevenemistä!

   Poista
 13. täällä odotellaan kyllä että sulla on taas aikaa ja intoa olla maireana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Jessika, kyllä se maireuskin pian puskee pintaan :)

   Poista
 14. Ensimmäistä kertaa blogissa ja ensimmäinen teksti jonka luen. Hyvät on kriteerit tauolle. Itse pidin juuri kuukauden tauon ja kyllä teki hyvää. Nyt takaisin ja blogi päivitty ( vain ) 3-4 kertaa viikossa ja näin jää aikaa muullekin.

  Hyvä päätös ja tsemppiä.

  -S-

  lloveyourselff.blogspost.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, toivottavasti luit jonkun muunkin tekstin! Uskon kyllä, että tauko tekee hyvää ja ehkä on jatkossa hiukan madallettava omian vaatimuksia muun muassa tuohon postaustahtiin.

   Poista
 15. Tsemppihalaus<3
  Hyvä ottaa aikaa itselle ja perheelle. Ne tärkeimmät on siinä lähellä. Kaikki muu voi odottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Nalle, hali vastaanotettu kunnon rutistuksen kera <3

   Poista
 16. Virtuaalinen tsemppihali! <3 Take your time, palaa kun tuntuu hyvältä. Odotamme täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina <3 Palaan vielä kevään aikana, kunhan vähän tilanne taas tasoittuu :)

   Poista
 17. Viisas päätös. Silloin kun bloggaaminen ei tunnu hyvältä, on parempi ottaa aikalisä. Ymmärrän hyvin. Samat on olleet fiilikset, mutta eri syistä.
  Kaikkea hyvää toivon teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tosiaan tuntui, että on aikalisän paikka. Tämän hetken arjessa ei vain jää aikaa blogata niin, kuin haluaisin ja lisästressi blogin takia ei nyt ehkä ole järkevää. Kaikkea hyvää sinunkin kevääseesi Annukka :)

   Poista
 18. Anna, kirjoitit hyvin, elämänläheisen hauskasti, vaikka oletkin nyt siellä pintaa syvemmällä...
  Ymmärrän hyvin tuntojasi, itsekin koen enemmän ja vähemmän samaa, mutta eri syistä. Ei ole helppoa aikaa täälläkään, mutta onneksi on perhe ja muut rakkaat:) Huomaan itsekin, että kun omassa sisimmässä valo voittaa, niin postailukin saa taas sen oikean "kutinan";) Joskus postauksen tekeminen antaa itsellekin iloa, joskus se voi tuntua "puulta", joten silloin pienikin breikki on poikaa...
  Kerää voimia, lepää, huolehdi itsestäsi, tee kivoja muitakin asioita kuin tämä bloggailu yksin ja yhdessä muiden kanssa ja elämä ja sinä hymyilette pian jälleen maireasti...;))

  ♥Lämmin virtuaaalihalaus♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Marikki <3 Helpompia ja kevyempiä aikoja sinnekin!

   Poista
 19. Voihan haikeus ja harmitus. Siis toisaalta jään kaipaamaan juttujasi, mutta toisaalta ymmärrän täysin ja toivon, että teillä arki sujuu jatkossa (ne refluksit ja muut...) ja jaksat tai ehdit ommella tai maalata tai tehdä ihan mitä vaan kivaa! :)

  PS: http://www.viikonloppu.com/?p=41185 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, palaan kyllä pian!

   Hauska tuo sketsi! Näin tuon jo, kun tuli telkkarista ja miehelle sanoin, ettei se onneksi ihan noin mene, vaikka joskus joutuukin juttuja jonkun verran suodattamaan ;)

   Poista
 20. Onpas kurja kuulla, että blogi jää tauolle. Löysin tämän vasta hetki sitten ja olen hymyssä suin lukenut läpi kaikki postaukset. Sulla on ihanan aurinkoinen ja elämänmyönteinen blogi. :) Mutta vaikka mun tai jonkun muun mielestä olisi kuinka ihanaa lukea sun postauksia niin olen samaa mieltä, että tällaisen harrastuksen pitää olla kivaa eikä tuntua pakkopullalta tai siltä ettei ole mukavia jutun aiheita. Toivotankin sinne paljon aurinkoa ja voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysy siru ihmeessä kuulolla, palaan kyllä pian, kunhan saan tuon aurinkoisen ja elämänmyönteisen vaihteen taas kaivettua perusolotilaksi :) Aurinkoa myös sinun kevääseesi!

   Poista
 21. Tsemppiä arkeen ja terveysongelmiin!! *halaus*

  VastaaPoista
 22. Toivottavasti pian palailet :)

  VastaaPoista
 23. No voihan! Harmillista, koska sun juttuja on ollut niiiiin kiva lukea. Mutta täysin ymmärrettävää on myös se että asioita on välillä laitettava tärkeysjärjestykseen. Toivottavasti se pää alkaa kallistumaan pian! Ihanaa kevättä ja hyvää vointia koko perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niskassa tuntuu jo sillä tavalla, että kyllä kohta kallistuu ;) Ihanaa kevättä myös sinne <3

   Poista
 24. Täällä ollaan jälleen, kun päätät palailla. Iloista kevättä ja tsemppiä sinne omenatarhaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja iloista kevättä sinnekin koko herrasväelle :)

   Poista
 25. Oma perhe on se kaikkein tärkein, teet viisaasti kun kuuntelet tuntojasi. Itse päivittelen blogia vain 1-2 kertaa viikossa ja juuri siksi, että elämässä on niin paljon muuta tehtävää. Aika ei yksinkertaisesti riitä enempään. Tsemppiä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Aika ei tosiaan riitä kaikkeen millään. Luulen, että tuo 1-2 kertaa viikossa päivittäminen voisi toimia mullakin nyt...voisi vaikka jotain viikkokatsausta alkaa postailemaan :)

   Poista
 26. Onpa hienosti ajateltu ja ymmärrän miltä moinen voi tuntua! Tämä on yksi lempiblogeistani, joten odotan innolla sen paluuta :) tv. 5 kk vanhan lapsukaisen äiti omakotitalosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palaan kyllä pian innolla! Ihana kuulla, että omenatarhan jutut on mieluisia! Kaunista kevättä pikkuisen kanssa <3

   Poista
 27. Mäkin oon niin tykännyt lueskella sun juttuja ja inspiroitunut monesti :) Mehän voitais vaikka tulla oikeesti joskus käymään teillä.. Näkisi teidän tohinoita ihan livenä :) Irtiotto blogista tekee varmasti hyvää ja sitten taas jaksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että rakas Erja, ehdottomasti tulette meillä käymään! Kyllä mä kohta taas jaksan uusin voimin tätäkin hommaa :) Ihanaa reissun jatkoa teille <3

   Poista
 28. Anna ymmärrän niin hyvin tunteesi. Kovasti voimia pinnan alle <3 Kyllä se aurinkokin vielä teille löytää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sä Veera taidat hyvin tietää millaista tämä on. Onneksi taivas selkenee koko ajan hiukan ja aurinko pilkahtelee aina välillä. Onneksi aurinko tuntuu näyttäytyvän joka viikko enemmän ja enemmän...kyllä meillä vielä paistaa lähes tauotta :)

   Poista
 29. Lepää ja Leputtele rauhassa <3 Itsestään on hyvä pitää huolta !!!! Täällä me ootellaan sua.

  Kirsi

  VastaaPoista
 30. Jo on kaverilla iso kantamus lonkalla :D

  Eilen olni Mikkelin CityMarketissa omenoita 0.29 € kilo ja maukkaita.
  Samalla alkoi meillä uusi viini satsi - nyt pää aineena puolukka ja ajattelin - että omenoita!
  Ajattelin heti SINUA!

  Se jäänee sitten syksyyn - omenaviiniä omista omenoistamme, omenatarhastamme jonne tuli nyt syksyllä kolme uutta puuta (omenat parin vuoden kulutta tai silleen) - millainen resepti sinulla olisi sellaiseen hyvään viiniin - se kiinnostaa tietää - jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit Kurre, viiniä me ei olla koskaan tehty, joten hyvää reseptiä ei valitettavasti löydy multa :)

   Poista
 31. Mietin aika usein itsekin samaa. Rakastan bloggaamista. Mutta kaipaan sitä kaikkea, mitä tein ennen. Hyvää blogitaukoa. Pysyt listallani, joten huomaamatta et pääse palaamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :) Mä rakastan bloggaamista myös, saan siitä todella paljon! Ennen tuntui olevan aikaa noihin muihinkin harrastuksiin, jotka ovat nyt vauvavuonna jääneet lähes kokonaan...ja kun ne tukevat bloggaamistakin aika kivasti, niin tuntuu olevan aiheet vähän yhtä ja samaa vauva-arkea ;) Mutta eiköhän tämä tästä taas, kun saa remppajuttuja ja muita hiukan etenemään, niin muullekin jää taas arjelta aikaa :)

   Poista
 32. Voimauttavaa taukoa, täällä odotetaan niin pitkään kuin on tarvis. Täälläkin on elelty vauvakuplassa (niin hyvässä kuin pahassa) kesästä saakka, ja nyt on tullut olo että pitäisköhän sitä alkaa kaivautua esiin ja muistella mitkä muut jutut saivatkaan minut onnelliseksi ja tekee minusta minut. Ihan ensin tietty edes yhdestä nukutusta yöstä voisi olla ensiapua ;) Valoisampaa kevään odotusta sinne ja sitä pinnalla paistavaa aurinkoa kohti! Jään odottamaan paluuta ja kauniita kuviasi!

  Heppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heppu! Onneksi näyttää taas koko ajan valoisammalta :) Ihanaa kevään alkua sinnekin vauvakuplaan <3

   Poista
 33. Tsemppiä! Mullakin on pienet lapset (nyt 3,5v ja 1v8kk) ja ymmärrän TODELLA miten syviin vesiin väsymys, turhautuminen, unihäiriöt ja yksinkertaisesti oman ajan puutekin voi viedä. Äitinä oleminen ei aina ole mikään pullantuoksuinen höttömaailma, ei todellakaan... Voimia, meitä on siis muitakin samassa veneessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna vertaistuesta <3 Täällä ollaan kyllä oltukin hurjan väsyneitä monestakin syystä. Onneksi kuitenkin arjessa ja jokaisessa päivässä on paljonkin hyvää, kun vaan väsymykseltään oikein jaksaa pinnistää :) Voimia sinnekin ja aurinkoisia päiviä!

   Poista
 34. Itsellekin tuli jo kunnon tauko bloggailuun pelkästään tämän raskaan raskausajan vuoksi, olisi ollut hyvä ajatus ilmoittaa että nyt tulee tauko, eikä vain potea huonoa omatuntoa kun ei jaksa kuvailla ja naputtaa... Elättelen haaveita että kevät toisi taas virtaa puutarhassa pienen vauvan ohella, mutta realiteetit täytyy tunnustaa! Oikein leppoisaa kevättä ja pysytään kuulolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sielläkin on vauva! Onnea Terhi, miten ihanaa! Virtaa antavaa kevättä <3

   Poista
 35. Hyvä välillä hieman "tuulettaa" vinttiä - muutoin se ummettuu :)

  Kun ryhdyt omenatarhaa kunnostamaan kevään ja kesän kasvua varten odotan innolla bloggaust ainakin siitä aiheesta, miten omenapuut saadaan kuntoon ja menestymään XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei viime keväänä olenkin tehnyt postauksen vanhan omenapuun leikkauksesta, se kannattaa lukaista: http://aamuomenatarhassa.blogspot.fi/2013/03/toivepostaus-vanhan-omenapuun-leikkaus.html

   Vai oliko se niin, että teillä on vain uusia puita? No joka tapauksessa niiden uusien kanssa kannattaa myös leikata harkiten ja leikkauksen lisäksi taivuttaa oksia, jotta oksakulma saadaan suuremmaksi. Kestävät sitten suuremmankin sadon painon :) Kanttaa katsoa tarkempia ohjeita esim. täällä on ihan kelpo ohjeet: http://www.suomela.fi/piha-puutarha/Puut-pensaat/Omenapuiden-leikkaaminen-ja-versojen-taivuttaminen-50060

   Poista
 36. Sulla on ihana blogi, toivottavasti pian palailet! :)

  VastaaPoista
 37. Toivottavasti palailet pian. Jos vain jaksat kysymyksiin vastailla, niin blogistani löytyy sinulle haaste: http://pilviraitti.blogspot.fi/2014/02/suosikit-ja-inhokit.html

  VastaaPoista
 38. Lepäile ja kerää voimia! Jään lukemaan vanhoja postauksia. Uutena lukijana minulla on niissä pitkäksi aikaa luettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos luonnonvalo ja kiitos kirjavinkistä! Luettu on ja ihan mieletön kirja, ei voi muuta sanoa. Täytyy lukea vielä uudestaankin :) Toivottavasti pian saat tuoreempaakin postausta luettavaksi :)

   Poista
 39. Mulla on luku-urakka puolessa välissä ja on kyllä on niin mahtava kirja! Se olisi kaikille hyvä kirja luettavaksi :)

  VastaaPoista