8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivän kunniaksi, täällä ollaan

Siitä on melkein kuukausi, kun kirjoitin että on aika ottaa pieni tauko bloggaamisesta. Aika on vierähtänyt nopeaan, hurjan nopeaan. Jo ensimmäisten päivien aikana tajusin, miten paljon blogi onkaan vienyt mun kapasiteettia. Uskokaa tai älkää, niin yksinkertaisilta, kun postaukset näyttävätkään, niin käytän niihin paljon aikaa ja ajatusta. Niin kuvien suunnitteluun, kuvaamiseen, kuvien käsittelyyn, tekstin miettimiseen ja sen tuottamiseen. Oli aika mahdottoman vapauttavaa olla tekemättä mitään edellä mainituista. Kahden ensimmäisen viikon aikana en miettinyt blogia lainkaan, mitä nyt kävin vastaamassa viimein kommentteihinne. 

Mutta sitten kahden viikon jälkeen aloin lukemaan postauksia suurin piirtein viimeisen vuoden ajalta ja tajusin, että mullahan on ihan tosi kiva blogi! Positiivinen, elämäniloinen, rehellinen, aika avoin ja aito. Täynnä kivoja kuvia ja mukavia muistoja. Olin aika yllättynyt, sillä kuvittelin väsymykseni ja tämän hetken vaikeuksien heijastuvan blogiin enemmän. Ne ovat sitten kai heijastuneet enemmän vain blogin kirjoittamiseen eikä siihen mitä postaukseen lopulta on päätynyt. Jotenkin olin onnistunut kaivamaan niistä hankalimmistakin hetkistä positiivisia ajatuksia.

Vaikka pidänkin blogista juuri sellaisena, kuin se nyt on, uskon sen muuttuvan tauon myötä. Sellaiseen panostukseen, mitä olen lähiaikoina blogille antanut, ei nyt ole mahdollisuuksia. En vielä tiedä, millaiseksi blogi muuttuu, mutta olen avoimin mielin ja kuuntelen itseäni.

Aika siis näyttäköön mitä tuleman pitää. Mutta nyt, omenatarhassa ollaan taas arjen kauniiden asioiden äärellä, pää hiukan kallellaan mairea ilme kasvoilla. Onpa kiva olla takaisin!

Hyvää naistenpäivää murut <3

34 kommenttia:

 1. Ihanaa, että tulit takaisin! Olinkin jo kaivannut sun juttuja ja raikkaita kuvia. Oikeassa olet, sulla on tosi kiva blogi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Marjaana, että olit jo kaipaillut <3 No täällä ollaan taas ja ihanaa, että sinäkin olet!

   Poista
 2. Minä aloin eilen miettiä oman blogini taivalta - kun aloitin sen kaksi vuotta sitten, eli ehkä elämäni vaikeinta aikaa. Blogi on kyllä vienyt varmasti aikaa ja energiaa, ajattelen samalla tavoin kuin sinä - mietin ja suunnittelen, panostan, sekä kuviin että teksteihin. Vaikka lopputulos onkin sitten aina yleensä varsin niukka :D Mutta luulen, että sullakin voi käydä niin että luulet että se tauko vaikuttaa enemmän siihen, millainen blogi nyt on, mutta ehkä se ei välttämättä edes näy meille lukijoille niin paljon. Luulen että se tauko vaikuttaa ehkä eniten siihen, miten itse teet blogia, ei siihen millainen lopputulos on ;)

  Hyvää naistenpäivää ja kiva kun palasit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa Tiina, varmasti tauko vaikuttaa siihen, miten blogia teen. Nähtäväksi jää miten paljon se näkyy teille lukijoille mutta jotain muutoksia on tehtävä, se on varma :)

   Hyvää naistenpäivää sinulle myös ja kiva, että olet täällä!

   Poista
 3. Ihanaa, että mairea hymy on löytynyt. Sinulla on niin ihanat kuvat aina, että ei voi kuin ihastella!

  Kirjoita blogia vain ilmaistaksesi itseäsi, ei saavuttaaksesi jonkin itsellesi asettaman tavoitetahdin vuoksi, niin ehkä se hymy on helpompi säilyttää. Eli ei paineita siitä, että "eilenkään en julkaissut mitään" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mervi, taidat olla ongelman ytimessä! Olen asettanut itselleni tavoitteita, joita en olekaan pystynyt saavuttamaan ja kasannut siitä paineita ihan turhaan. Nyt on odotukset itseä kohtaan nollattu ja voin toivon mukaan aloittaa taas fiiliksen mukaan :) Ja ne kuvat, ne saavat pysyä jatkossakin ihanina, eiks vaan ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi Outi-Maria, ikävä on ollut teitä ihania lukijoitakin! :)

   Poista
 5. Ihana sinä ja sulla ON tosi kiva blogi, ihana, heleä ja raikas kauniine kuvineen!! <3


  http://pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pieni Lintu <3 Kiva, kun lennähdit tänne :)

   Poista
 6. Sun blogisi on luonnollisen kaunis. Sitä on erittäiin mukava lukea ja kuvista saa itsellekin ideoita ja inspiraatiota. Varmaan kaikki blogia pitävät tietävät, että lyhyetkin jutut vaativat yllättävän paljon työtä ja aikaa. Eikä koskaan tule tavallaan valmiiksi, aina voi tulla paremmaksi. Tsemppiä kevääseen ja mukavaa, kun olet taas täällä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! Mukava kuulla, että blogista saa ideoita ja inspiraatiota! Ihanaa kevättä sinullekin :)

   Poista
 7. Ihanaa naistenpäivää sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Ihanaa naistenpäivää myös sinulle!

   Poista
 8. Mukavaa kun kävit kuulumiset huikkaamassa! Välillä on ihan hyvä mietiskellä bloginsa tarkoitusta, oli itsekin pakko löysätä tahtia kun ihan kaikkeen ei vuorokauden tunnit millään riitä. Päätin etten voi ja saa ottaa siitä stressiä, koska blogin pitäminen on oikeasti kivaa.

  Oikein hyvää naistenpäivää, tytöille kans! Ja aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä niin oikeassa! Aika ei millään riitä kaikkeen mitä haluaisi tehdä ja teki kyllä hyvää hetkeksi pysähtyä miettimään tätä ajankäyttöä.

   Aurinkoista kevättä teillekin koko perheelle <3

   Poista
 9. Kaunista naistenpäivää sinullekin Anna! Olipa kiva lukea sun juttuja taas :)

  P.S. Minä sitten menin ja tilasin ne hattaranväriset housut! Hups! Moon niin heikko... Mutta kun oli sattumalta kutsut omana synttäripäivänä, niin tuli siinä hieman lahjottua itseään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun taas tulit lukemaan mun juttuja Haisuvanukas :) Voi ne hattarapöksyt! Onnea pöksyistä ja synttäreistä. Mä pääsin kuin pääsinkin niistä yli ;)

   Poista
 10. Hyvä ettei tauko kestänyt tämän kauempaa, kiva kun olet taas linjoilla! Hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia AnuElina, kiva kun sinäkin olet linjoilla :)

   Poista
 11. Tervetuloa takaisin!
  Harvoin jätän kommenttia, mutta hyvin viihdyn kauniin blogisi tunnelmassa.

  VastaaPoista
 12. Voi kun kiva, kun olet täällä taas ja tauko on tehnyt tehtävänsä :) Ennen kaikkea olen iloinen, että huomasit itsekin, että sulla on tosi kiva blogi ;) Eihän sitä aina osaa ottaa etäisyyttä ja tarkastella omia tuotoksiaan toisten vinkkelistä. Maireaa naistenpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään se vaati tällä kertaa vähän etäisyyttä, että näki mitä on oikein tekemässä :) Nyt tuntuu taas hyvältä jatkaa. Aurinkoa teidän huusholliin <3

   Poista
 13. Ihana kuulla, että suunta on jo parempaan. Toivotaan, että kevätaurinko antaa meille kaikille voimaa raskaan talven jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevätaurinko saa mun puolesta myös tehdä tehtävänsä :) Aurinkoa Nalle sinunkin suunnallesi <3

   Poista
 14. Vastaukset
  1. No niin, täällä ollaan :) Ja mitä mitä, olen ihan pihalla teidän jutuista! Pikkulinnut lauloivat, että muutatte taas...täytyy tulla utelemaan lisää ;)

   Poista
 15. Harvoin kommentoin, mutta nyt tuntui siltä että pitää ilmaista että meitä hiljaisiakin lukijoita löytyy. Olen iloinen, että palasit ! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tosi iloinen Mona, että nyt kommentoit <3 Kiitoksia ja kaunista kevättä :)

   Poista
 16. Tuli iso hymy omillekin huulille, ku lukulistassa näkyi postaus sun blogista. Aurinkoista kevättä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Jonna, että sain sut hymyilemään :) Aurinkoa sinnekin!

   Poista