7. helmikuuta 2014

Terve taas

Kylläpä on arki vienyt mennessään ihan täysin, kun ei ennätä blogissakaan piipahtamaan! Perusjuttujen... pyykit, ruuat, tiskit, muut huusholleeraukset, LAPSET... lisäksi kaikki liikenevä aika kuluu kirppistouhuissa ja keittiön remppasuunnitelmissa. Ja sitten mulle tuli edellisen postauksen myötä hirveä himo ommella muutamat vaatteet tytöille ja itselle :D No, eiköhän ne ompelusuunnitelmatkin toteudu pikku hiljaa :) Ja edellisestä postauksesta puheenollen...kiitos kaikille kommenteista ja vinkeistä. On tosi kiva huomata, miten saman henkisiä tyyppejä sillä puolen ruutua on <3

Pikkusisko (9kk) on päättänyt nukkua enää yhdet päikkärit! Ihan hirveästi ei äiti nyt riemusta kiljahtele. Mutta jos vaikka sitä myötä vihdoin ja viimein saataisiin säännöllistä ja PYSYVÄÄ rytmiä meidän päiviin. Eikä haittaisi, jos yötkin alkaisi sujua levollisemmin kaikkien osalta.

Käytiin tänään kylän perhekahvilassa ja vitsit, että oli taas mukavaa! Ihania äitejä ja lapsia täällä meillä päin <3 Että terveisiä vaan...jos nyt joku heistä sattuisi täällä poikkemaan :) Täytyykin muistaa seuraavalla kerralla vielä erikseen mainita, miten kiva siellä on käydä ja miten mukavia tyyppejä!

Pikkusisko on just unilla. Taidan pujahtaa isosiskon kainaloon sohvalle :) Jos ei uni ennätä tulla, niin ehkä saan haalittua hiukan energiaa noista sohvalla lojuvista väreistä!

Tässä tärkeimmät :) Mukavaa viikonloppua!

12 kommenttia:

  1. Edellinen postauksesi oli kyllä täyttä asiaa ja täällä olen ollut myös niin samoissa mietteissä, hermot kun menee kauppojen akryyliretkuihin. Olisipa aikaa enemmän itse ommella, niin saisi just sitä mitä tilaisi (tai mitä pilaisi;)), . Hyvät äitiystävät ovat kullanarvoisia. Hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompeleminen on niin palkitsevaa ja etenkin, jos ei onnistuisi siinä pilaamispuolessa ;)

      Kiitoksia, hyvää viikonloppua myös teille VillaVaahtokarkkiin!

      Poista
  2. Vitsit mä ihailen sun taitoasi saada ihan tavallisiin arjessa napattuihin kuviin jotakin tosi hienoa. Ehkä se on juuri sitä mitä itsekin aina yritän , että arjestakin löytyy kauneutta kun osaa vaan katsoa. Kaunista ja niin ihania kevään värejä. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga, miten ihanasti sanottu <3 Arjesta löytyy tosiaan joka päivä useitakin kauniita asioita...joskus mun on kyllä otettava tuo kamera avuksi, jotta näkisin ne selkeämmin ;)

      Mukavaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos samoin JohannaL, mukavaa viikonloppua sinne myös :)

      Poista
  4. Tiedän niiiiiin mistä kirjoitat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina, mä niiiiin uskon, että tiedät :D Mukavaa viikonlopun jatkoa teille!

      Poista
  5. Kauniin raikkaita kuvia teiltä! Tykkään teidän kodin perus vaaleasta tyylistä, johon laitat kivasti väriä mukaan. Vinkkaan vielä edelliseen vaatepostaukseen liittyen Rinna Saramäen kirjasta "Hyvän mielen vaatekaappi". Kirja kertoo todella hyvin, miten huonon mielen vaatekaapista päästään kohti vastuullista ja toimivaa vaatekaappia. En ole vielä saanut kirjaa käsiini, mutta kaikki lukemani arvostelut ovat olleet siitä hyviä. Itse ompelemalla saat kyllä ihania ja kestäviä vaatteita! Itseltäni ei valmistu ainuttakaan vaatetta ja ihastelen aina muiden osaamista sillä saralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä luonnonvalo! Kirja kuulostaa siltä, että etsin sen käsiini pikimmiten. Saramäen kirjoista mulla onkin Joka tyypin kaavakirja, jota pitäisikin taas selailla, kun olisi muutama ompelus mielessä :) Kaunista alkavaa viikkoa!

      Poista
  6. Hei! Olipa mukava eksyä blogiisi. Tässä sitä riittää herkkua näköaistille "pariksi" illaksi, kiitos!

    Voimia ja paranemisia, me lukijat kyllä kiltisti odotetaan "paluutasi".

    Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura, ihanaa että eksyit tänne! Palailen kyllä vielä kevään aikana blogin pariin :)

      Poista