2. toukokuuta 2015

Puutarhaväen työjuhla

Meille on jostain muodostunut sellainen vappuperinne, että silloin tehdään pihatöitä ihan hulluna :D Tänä vuonna jatkettiin samaa rataa, kumpparit jalkaan ja hommiin. Saatiinkin paljon aikaiseksi, tänään ja huomenna hommat jatkuu...ja siitä eteen päin läpi koko kevään, kesän ja syksyn, sillä pihatyöt eivät vaan lopu ikinä! Ja se on siis ihan kiva juttu :)


Huomiseksi mies kyllä varasi itselleen vapaapäivän pihalta, sillä pihasaunassa pannaan olutta! Me taas tyttöjen kanssa lähdetään pienelle visiitille mun tädin perheen luo ja olen luvannut tädille tehdä tilaa hänen kukkapenkkeihinsä ja tuoda samalla täydennystä meidän penkkeihin :)

Kaunista ja touhukasta viikonvaihdetta teillekin <3

8 kommenttia:

 1. Hyvä perinne tuo puutarhatöinen Vappu =) Meillä on samaa harrastettu vuosia =) Upeita valkovuokkomattoja teillä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sitä vappuna viimein ei ole mitään muuta ja voi vain puuhata pihalla. Grillikausikin avattiin samalla, joten ei tarvinnut ruokaakaan juuri sisällä valmistella :) Ihanaa aikaa tämä kevät!

   Poista
 2. Ihan on sama perinne täälläkin :) aatto ainoa milloin ei touhuta, mutta sitten senkin edestä muut päivät- varsinkin se vappupäivä :) Jopa siellä jo on kesäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että muillakin on tällaisia puutarhapainotteisia vappuperinteitä! Meillä tosiaan jo ruoho vihertää ihan kunnolla! Varmaan ensi viikonloppuna pitää alkaa jo nurmikon leikkauspuuhiin :)

   Poista
 3. Ihanaa, tellä on valkovuokkoja omassa pihassa! Voiko enempää toivoakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkovuokot on kyllä ihania ja kun ne ovat omassa pihassa, niin ei tarvitse lasten lähteä kovin kaukaa äitienpäiväkimppua hakemaan :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiva kuulla Satu :) Meillä ainakin puutarhatyö maistuu niin makealta vapun kunniaksi ;)

   Poista