22. huhtikuuta 2015

Yhden kuvan postauksia

Ihmeellisiä yhden kuvan postauksia täältä putkahtelee :D Sama meno jatkuu tälläkin kertaa.

Treenailen itselleni vierasta Photoshoppia ja taidan olla tosi hidas oppimaan. Mietin tässä, että kuinka monta toistoa mun aivot oikeasti tarvitsevat, että muistan uudestaan asian jonka olen viimeksi minuutti sitten tehnyt. Olin siis viikonloppuna koulunpenkillä harjoittelemassa tuota ohjelmaa ja nyt, kun meinaa vähän epätoivo iskeä, että kuinka kauan tässä oppimisessa menee, niin huomaan, etten muistakaan enää miten vanhaa ohjelmaa käytetään :D Eli siihenkään ei kai paluuta ole.

Eikä siinä mitään tiedän, että opin, kun olen ennenkin oppinut mutta nyt olisi tuhat ja kolme kuvaa muokattavana ja se on vaan niin HIDASTA.

Tänään kuvattiin isosiskon kanssa tällaista omenatarhan Annan profiilikuvaa yhtä juttua varten. Ihan onnistunut otos :) Huomenna taas Helsinkiin vaatekuvauksiin, kiva kiva!

Eli kuvanmuokkausta luvassa siis vielä piiiiiiitkäksi aikaa. Yritän siinä lomassa kuroa vastaamattomat kommentit kiinni!

Kivaa viikon jatkoa teille <3

9 kommenttia:

  1. Tosi kiva kuva teistä! Mitä siellä on leivottu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Meillä leivottiin yhtä herkullista pannukakkua, josta on tulossa reseptikin myöhemmin. Tietysti gluteeniton ja maidoton :) Ja basilika oli vain kuvausrekvisiittaa :D

      Poista
  2. Suloinen kuva ja ihanan keväinen.

    VastaaPoista