7. toukokuuta 2015

10 kuvaa supertorstailta

Ei mennyt toista yötä peräkkäin edes kohtalaisesti (harvoin menee) ja päikkäritkin jäi puoleen eilisestä. Päivä on siitä huolimatta ollut ihan super, suorastaan mahtava.

Isosiskon aamukerhon aikana, puuhattiin pienemmän kanssa pihalla. Otettiin kuvia, kerättiin noin tuhat kotiloa ja hengailtiin milloin missäkin.

Huomasin taas, että molemmista mun kumppareista tulee vesi sisään. Huomasin sen viimeksi eilen mutta unohdin sen välittömästi, kun sain kuivat sukat jalkaan.
Vaaleankeltaiset tulppaanit puhkeavat kukkaan ihan kohta.

Tuomikin kukkii jo ihan pian!

Onko mitään söpömpää, kuin kahdet vierekkäiset jäljet kasteisella nurmikolla <3

Kastehelmikeijut olivat olleet töissä koko yön ;)

Uusi penkki alkaa saada täytettä :) Enää yrtit ja pari perhoskasvia puuttuu.

Hopeahärkki pihakuusen alla.

Superhyvä torstai <3

I can already feel the summer <3

10 kommenttia:

 1. Ihanan kasteenraikkaat kuvat,tunnelma välittyy ja ulkoiluseurakin parasta mitä voi olla(:

  VastaaPoista
 2. Sateen jälkeen saa kyllä ihania kuvia! Nää vois niin olla vaikka täältä meiltä... tänään just ilahduin kun huomasin ihan yhden ainokaisen lemmikin avautuneen isossa mättäässä. Ja kotiloita keräilin myös just äsken purkillisen, mikä "ihana" jokakesäinen iltapuhde... Ja taimia istuttelin uuteen penkkiin minäkin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanmoisissa puuhissa sitten sielläkin Katja! Usein oikeasti mietinkin, missä mun lukijat mahtaa asua ja, että ovatko oikeasti lähempänä, kuin arvaankaan :)

   Meillä myös kotiloita kerätty jo aika tavalla mutta kyllä niitä tuolla vielä riittää! Onneksi sain tänään viimeisenkin kukkapenkin kitkettyä ja samalla käytyä niiden lymypaikat läpi. Ja tajusinpa senkin tänään, että iltaisin alkaa olla niin valoisaa ja (toivottavasti pian) lämmintä,että voin lähteä vielä pihapuuhiin kaikessa rauhassa, kun mies lähtee tyttöjä nukuttamaan!

   Ihania hetkiä Katja sinun puutarhapuuhiisi :)

   Poista
 3. Niin herkät ja kauniit kuvat taas!
  Täälläkin kerätään kotiloita urakalla tänä keväänä. Alkaa jo jotenki tottua keräilyyn, vaikka homma on niin inhottavaa. Joka vuosi niitä tuntuu olevan aina vaan enemmän. Pitäis varmaa alkaa syömään niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aika inhottavaa puuhaa tuo kotiloiden keräily! Ja kun niitä todella tuntuu riittävän. Viime keväänä en ehtinyt keittiöremontin kiireissä keräämään varmaan ainuttakaan ja tänä vuonna niitä paljon. Pitää jaksaa nyt olla ahkera.

   Ihanaa viikonloppua sinne Riina!

   Poista
 4. Aina ei mene putkeen, mutta ihanaa, että olet osannut nauttia päivästä! Ihan kauhean ihanat ulkokuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Nyt on ulkona niin mukava olla :) Kivaa viikonloppua sinne!

   Poista
 5. Voi sinä ahkera ja sitkeä Anna! Ilosi löydät niin aidoista asioista ja lapsesi antavat ja vievät voimiasi usein kohtuuttoman paljon. Tunnen kuitenkin, että pärjäät hyvin ja voimasi palautuvat nopeasti (kiitos nuoruuden). Joka päivä tilanne kuitenkin muuttuu ja ihan varmasti tämä unettomuus jossain vaiheessa hymyilyttää perheessä, mutta ei unohdu, sen tiedän. Kaikkea hyvää sinulle ja ihanalle perheellesi, onneksi taas uusi vuodenaika hellii meitä kaikkia!
  Mukavaa Äitienpää Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villis <3 Sanoistasi huokuu ymmärrys ja välittäminen, kiitos paljon!

   Ihanaa kevättä sinulle ja läheisillesi!

   Poista