6. toukokuuta 2015

Ihmeellisen hyvä päivä

Tänään on ollut ihan ihmeellisen hyvä päivä. Siis ihan tavallinen mutta kaikkien osalta sellainen Zen-fiilis.


Ja siis niinkin tavallisen asian, kuin nukkumisen vuoksi. Blogin pitkäaikaiset lukijat muistavatkin ehkä, että meillä kärsitään aika suurista uniongelmista, oikeastaan ihan kaikkien osalta. Uniongelmat ovat meille edelleen jokapäiväistä taistelua, vaikken niistä täällä blogissa kirjoittelekaan. Enkä aio kirjoittaa nytkään.
Vaan kirjoitan siitä, kuinka mahtavan hyvä päivä siitä voikaan tulla, että yö on mennyt kohtalaisesti. Lapset ovat aamulla oikeasti pirteitä ja iloisia yön jälkeen :)
Ja miten hyvin päivä voi jatkua, kun pikkusisko nukkuu oikeasti tarpeeksi pitkät päikkärit herätäkseen taas valmiina leikkeihin. Ja miten mahtavaa on itsekin huilata hetki, sen jälkeen askarrella isosiskon kanssa ja sen jälkeen vielä ehtiä tehdä muutama arkinen askare, kun pieni vetelee vielä sikeitä.

Ja kuinka huippua on, että lapset jaksavat välillä keksiä tekemistä ihan itse. Ja kuinka mahtavalta tuntuu, että omat aivot jopa toimivat ajoittain :)

Näitä päiviä ottaisin mieluusti paljon lisää. Harmi vaan, että tällaista nukkumista meillä harvoin näkee. Se saa miettimään, millaista meidän elämä olisikaan, jos meidän pienet ja isot ihmiset saisivat riittävästi unta? Olisiko elämä suurimmaksi osaksi tällaista Zen-fiilistä? Vai tajuaisiko sitä edes hetken päästä miten suuri etuoikeus se on, että asiat elämässä ovat hyvin ja sen lisäksi kaikki saisivat vielä untakin tarpeeksi?

En tiedä. Mutta sen tiedän, että jokainen tällainen päivä antaa voimaa ja myös toivoa siitä, että ehkä huominenkin olisi vielä tällainen <3

Ja kuten huomaatte, nurmikko kaipaisi jo ekaa trimmausta! Voin jo kuvitella vastaleikatun nurmikon tuoksun <3

16 kommenttia:

 1. Huikeat kuvasi välittävät zen -tunnelman. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla! <3 Kauniit kuvat sateen jälkeen. Täälläkin on sadellut tänään ja ulkona tuoksui kesälle. :) Voin kuvitella, että pian kaikki räjähtää vihreäksi yhtäkkiä, niin lämminkin on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan ihan yllättävän lämmin tänään sateesta huolimatta :) Ja varmasti olet oikeassa tuosta vihreän tulevasta räjähdyksestä! Toisaalta tätä on odotettu niin kauan ja toisaalta en ole ihan varma olenko vielä valmis!? Kääk, pitänee valmistautua kesään!!!!

   Poista
 3. Taas niin kauniita kuvia! Täällä on puhjennut koivut lehteen, aivan pakahduttavaa tämä kevät ja kesän odotus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika! Täällä aika samat fiilikset ja koivukin tosiaan vihertää, tuntuu ihan uskomattomalta <3

   Poista
 4. Toivon kovasti tämmöisiä päiviä lisää teille 💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Skribentti <3 Samaa toivon minäkin :) Pitää tulla vielä kertomaan sulle lisää tämän päivän käänteistä ;)

   Poista
 5. Ihanan raikkaita kuvia ja niin kesää täynnä :)

  VastaaPoista
 6. Niin ihania kuvia. Toivon lisää hyviä unia sinulle ja teille kaikille. Se niin tärkeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne <3 Kyllä se uni vaan on yksi tärkeimmistä, ei mahda mitään :)

   Poista
 7. Ompa kauniita ja raikkaita kuvia <3 Kiitos hirmusti Puutalo kirjasta, se oli mielenkiintoinen kun kodeista oli ennen ja jälkeen kuvat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna <3 Kiva, että olet saanut kirjan perille asti! Pidän siitä itsekin kovasti ja tosi kiva, että siinä on tosi erilaisia kohteita!

   Poista
 8. Voimia ja jaksamisia. T.nimim. Valvottajan äiti ( neljännen sellaisen)

  VastaaPoista