27. heinäkuuta 2015

Pikakuulumiset

Meillä on tiedossa vilkas viikko, kun tänään saadaan tyttöjen pikkuserkut Kuopiosta asti meille parin päivän vierailulle ja jo torstaina saapuu taas pikkusiskon kummitätikin tyttöjen kanssa aikaa viettämään :) Myös pari sisustusprojektia on työn alla pitkästä aikaa! Jos niitäkin vielä tässä viikolla saisi etenemään, niin vannon laittavani blogiinkin kuvia :)

Ja tietysti töitäkin voisi koittaa tässä muun ohella tehdä, edes hitusen. Sain viikonloppuna ihanan perheen kuvattavaksi ja kuvien työstöä olisi edessä. Tässä teillekin yksi kuva maistiaisiksi :)

IMG_2924-Edit
(klikkaa kuvaa, niin saat sen näkymään skarppina)

Mitäs teillä on viikolla ohjelmassa?

Me kipaistaan nyt nopsaa pikku kävelylle kyläkaupalle niin ehditään takaisin ennen, kuin pikkuserkut saapuvat!

Mukavaa viikkoa teillekin!

8 kommenttia:

 1. Mukavaa vilkasta viikkoa sinne :) Kuopio -se nimi sykähtää aina kun kuulen sen :) Täällä vielä hiukkasen lomailua ja aamuja jolloin ei tarvitse herätyskelloa, kenties mustikoiden poimintaa päivien lomaan. Kauniita kaikki kuvasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuia <3 Vilkas viikko on tähän asti sujunut oikein mukavasti :)

   Hyviä lomailuhetkiä sulle ja ihania metsäretkiä mustikkaan!

   Poista
 2. Loma käytetty ja työn pariin suunnitelma :) Mutta leppoisesti alkava viikko kuitenkin - jos ei ota huomioon, että yö pitäisi jaksaa valvoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa töihin paluuta sulle Katja ja kaunista kesän jatkoa :)

   Poista
 3. Meinasin tässä vaan ottaa rennosti tän viikon. Huomenna kipuan hevosen selkään pitkästä pitkästä aikaa. Yläasteella viimeeksi! Ehkäpä lukaisen muutaman päivityksen sulta taaksepäin! Nauttikaa vilkkaasta viikosta, ne on joskus ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanalta kuullostavat suunnitelmasi Anni! Mukavaa rennon viikon jatkoa :)

   Poista
 4. Lots to do in our summer program. but this week is devoted to the bedroom of the youngest (three and a half). I work at a big boy room now! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It sounds lovely Laurence! Have a nice week with your project!

   Poista