29. tammikuuta 2016

Kyllä mullakin joskus...

4K7A6743-Edit
...on huonoja päiviä. Sellaisia, jotka voisi lakaista maton alle ja unohtaa mahdollisimman pian. Sellaisia, jotka harmittavat melkein aamusta asti ja jotka tuntuvat vain kestävän, kestävän ja kestävän... Sellaisia, kun toivoisi vain yön tulevan, että sitten aamulla voisi aloittaa alusta.
4K7A6751-Edit
Loppuviikko ei mennyt ihan suunnitellusti, tuli pari muuttujaa ja sellaiset ihan oikeat hommat mitä piti tehdä ovat kyllä aivan puolitiessä. Mutta ei siinä mitään, nyt on onneksi viimein perjantai ja huomenna suuntaan Tampereelle siskon luokse. Meinaan poiketa matkalla parit kirppikset ja perillä viettää arvokasta aikaa siskon ja hänen perheensä kanssa.
4K7A6767-Edit
Sunnuntaina jatkankin matkaa vielä keski-Suomeen, kuvaamaan yhtä todella kaunista kotia <3 Niin kaunista, etten millään malttaisi odottaa, että pääsen hommiin. Kamera jo vähän kuumottaa tuolla laukussaan :)

Ja kerrankin voin sanoa, ettei teidän tarvitse odottaa kovinkaan kauaa, että tekin näette kuvat!!!
4K7A6738-Edit
Oikein mahtava viikonloppu on siis luvassa!
4K7A6757-Edit
Voi olla, että nähdään täällä blogissa seuraavaksi vasta ensi kuun puolella mutta siihen saakka toivottelen teille mukavaa viikonloppua. Tehkäähän tekin siitä hyvä, ei sellaista, jonka haluaa lakaista maton alle heti sen alettua ;)

10 kommenttia:

 1. Huh, miten sieluun asti koskettavat kuvasi tuovat lempeyttä ja iloa tähän valjuun talvipäivään. Onkohan tämä paranemisen merkki, että intouduin piirustelemaan pikkukuistin ajatuksia ipadille? Tuli hyvä mieli, kun tässä sängyllä loikoillen pohdimme toteuttamisvaihtoehtoja. Into ei ollut ihan samaa luokkaa kuin kuopuksen potkiessa mahassa, mutta hiljaa hyvä tulee. Antoisaa viikonvaihdetta Anna! Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa hyvä mieli kommentistasi Tuija! Todella tarpeeseen tänään, kiitos <3

   Varmasti on paranemisen merkki tuo intoutuminen! Mahtavaa!

   Kiitos samoin, antoisaa viikonloppua myös sinulle Tuija <3

   Poista
 2. Loppuviikkoa kohti paranee! ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain Miia, lauantaina sujuu taas :) Ihanaa viikonloppua sinulle myös!

   Poista
 3. Henkeäsalpaavat kuvat! Kiitos ihanasta blogistasi, joka poikkeaa muusta massasta edukseen. <3

  VastaaPoista