28. huhtikuuta 2016

Päivän hommia

4K7A3611
Viikot tuntuu menevän just nyt ihan hurjaa vauhtia! Kevät on tähän mennessä ollut töiden suhteen kiireinen ja loppukevättä kohti tahti vaan kiristyy entisestään. Eihän sitä meinaa edes blogia ehtiä päivittämään, varsinkaan muuhun kuin työhön liittyvällä sisällöllä, jota on luvassa tälläkin kertaa...

Aamupäivällä editoin vastasyntyneen kuvia ja iltapäivästä tapasin yhden uuden ja kiinnostavan ihmisen. Samalla tuli mietittyä myös suunnitteilla olevaa minikuvaussettiä lakkiaisviikonloppuun sekä mahdollisia oman kodin ulkopuoliseen työhuoneeseen liittyviä asioita.

Huomenna olisi tapaaminen Helsingissä, jälleen uuden ja varmasti kiinnostavan ihmisen kanssa ja ajatuksena olisi myös saada nämä vastasyntyneen kuvat valmiiksi asti. Ja vappukin on kuulemma tulossa! Tiedän sen siitä, että ompelin tänään eskarilaisen harmaisiin housuihin pitkän hännän kiinni ja hiuspantaan väkerrettiin kissalle korvat ;)

Jos ei enää ennen vappua kuulla, niin oikein iloista vappua! :)

P.S. Tänään muuten julkaistiin kevään puutarha-aiheinen MTV Teema, kurkatkaa ihmeessä, sieltä löytyy puutarha- ja grillaustrendejä ja minä ja muutama muukin tuttu bloggaaja ollaan siellä kerrottu omia ajatuksia aiheesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti