10. elokuuta 2016

Nyt se alkaa

4K7A8170
Omenavyöry. Se on ihan nurkalla.

Tänään pidettiin harjoitus ilta noin kahden kuukauden koitosta varten. Paistettiin piirakkaa (kylläkin kirsikasta vielä tämä kerta) ja pilkottiin neljän litran kattila täyteen hilloaineksia. Voi olla, että harjoittelu jäi tähän yhteen iltaan ja huomenna vedetään jo kymmentä litraa :D
4K7A8174
Tästä se omena-show alkaa!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa houkuttelevalta! Meille kypsyy kahdeksan omenaa. Kirsikoita tuli saman verran. :) Terveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö teillä ollut vielä aika nuoret puut? Ensi vuonna on jo varmasti runsaampaa :) Jos olet syksyn aikana täällä meillä päin, niin ota tyhjä omenakori mukaan ;)

   Poista
 2. Tsemppiä vyöryn kanssa! Tein eilen ensimmäisen paistoksen omista omenoista ja lampaille on kuskattu jo muutama ämpärillinen maahan pudonneita. Mitä te muuten teette niille vähän huonommille ompuille - niitäkin varmaan riittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä huonojakin omenoita riittää! Vielä tässä vaiheessa huonoja on melkein enemmän, kuin hyviä mutta lopuksi niitä ei juurikaan enää onneksi tule. Me laitetaan huonot omenat lämpökompostoriin...tiedä sitten onko paras tapa mutta näin ollaan tehty :)

   Poista
 3. Ooh, teillä alkaa kunnon jumppa noiden omppojen kanssa! Iloista mieltä ja pitkää pinnaa, sillä se menee tänäkin syksynä!
  Poikkean silloin tällöin täällä blogin puolella ja instgramiasi seuraan kyllä ahkerammin. Mukavia juttuja olet kirjoitellut ja anteeksi etten ole aikoihin kommentoinut! Mukavaa alkavaa syksyä sinulle ja koko poppoollesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla sinusta Villis! Onneksi nämä omenat kuuluvat olennaisena tähän meidän syksyelämään ja niiden kanssa puuhaaminen menee jo niin rutiinilla, vaikka onhan niitä aika paljon :) Monesti ollaan miehen kanssa puhuttu, että jos joskus muutettaisiin, niin omenapuiden minimimäärä olisi 20 puuta :D

   Oikein ihanaa syksyä sinullekin Villis <3

   Poista