6. huhtikuuta 2017

Töitä koneella ja lehtihyllyssä

RG7A1091-2
Aivan hullut kaksi viikkoa alkaa olla pian lopuillaan. Töitä, töitä ja vielä vähän töitä. Ensi viikolla olisi tarkoitus pitää pari päivää vapaata mutta katsotaan nyt, voi olla että sama meno jatkuu vielä silloinkin.

Olen kuvannut paljon uudelle asiakkaalleni, josta puhuinkin muutama postaus takaperin, paikalliselle kukkahuoneelle. Olen kuvannut materiaalia heidän uudistuville nettisivuilleen, someen ja tänään kuvasin mm. pääsiäistä itse liikkeessä. Niin energistä ja hauskaa porukkaa, että vähän kaipailen itselleni työyhteisöä. Mutta onneksi on näin ihania asiakkaita ja täytyy vaan tsempata oman työyhteisön (itseni siis) pirteyden kanssa :)
RG7A1162-2

RG7A1371

RG7A1596

RG7A1760

EspooLippajarviAW08
Työ näkyy tällä viikolla myös lehtihyllyillä, sillä kolme kuvaamaani kotia on tällä viikolla ilmestynyt lehtien sivuille. Tämä raikkailla väreillä leikittelevä rivitalokoti löytyy Glorian Kodista.

Kuva: Anna Wallendahr
Juttu: Maija Tiensuu
PietarsaariAW19
Myös tämä uusi ja avara koti upeilla yksityiskohdilla löytyy Glorian Kodista.

Kuva: Anna Wallendahr
Juttu: Maija Tiensuu
KotkanKesähuone-8356
Maalla-lehden kannesta löytyy kesäistä tunnelmaa ihanan kasvihuoneen merkeissä. Kai tässä kohtaa kevättä saa jo vähän haaveilla kesästä ja kuumeilla omaa kasvihuonetta!

Kuva: Anna Wallendahr
Juttu: Maija Tiensuu

Huomenna olisikin luvassa kuvien läpikäyntiä jo lähes kahden viikon takaa. Sen jälkeen viikonlopun viettoon, luvassa todennäköisesti uusia ja vanhoja tuttavuuksia :) Toivon mukaan myös aurinkoa ja pihahommia!


Kukat: Kukkahuone Verona

7 kommenttia:

 1. Oi nytpä vihdoin tulen avaamaan suuni: Kuvasi ovat mielettömiä! Tuntuu kuin syke laskisi ja seesteinen olo valtaa mielen, kun näitä katsoo! Ah, ah ja ah! Joka kerta näin ajattelen, vaan aina on muka niin kiire, etten sitä ehdi sanoa.

  Lasu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kuulla Lasu <3 Kiitos, kun kommentoit, tuli tosi hyvä mieli tästä :)

   Poista
 2. Auvoisaa viikonvaihdetta! Sinulla on ihana työyhteisö. 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa viikonvaihdetta myös sinulle Tuija <3

   Luulen, että tämä yksin työskentely on mulle kyllä toimivin tapa. Ja onneksi on noita ihania asiakkaita, joiden kanssa asioidessa ja kuvatessa piristyy itsekin moneksi päiväksi :)

   Poista
  2. Hyvä kombo tuo uravalintasi. Ihailtavaa! 📷

   Poista
 3. Ihania kuvia jälleen kerran. Niitä katsellessa rauhoittuu tässä kaiken kiireen keskellä. Olen niin iloinen puolestasi, että valokuvaustaitosi on päässyt esille ja olet täystyöllistetty. Se ei ole itsestään selvää näinä aikoina. Kiitos blogistasi! terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta ihanista sanoistasi <3

   Oikein kaunista ja aurikoista viikkoa sinulle <3

   Poista