9. kesäkuuta 2017

Fiiliksen mukaan

RG7A9794
Kuten edellisessä postauksessa kirjoitin, päätin ottaa eilisen työpäivän vähän rennommin, vaikka loman alku lähenee ja tiettyjä juttuja olisi saatettava loppuun ennen sitä. Eilen ei ollut kuvauksia lainkaan ja tein muutaman helpon duunijutun kuntoon. En saanut eiliselle koululaiselle kaveria, joten päätin ottaa hiukan rennommin jo senkin vuoksi, että töiden tekeminen olisi 8-vuotiaan kanssa joka tapauksessa vähän hitaampaa. Olin siis alunperin suunnitellut vieväni tytön kahdeksi ensimmäiseksi lomaviikoksi kesäkerhoon työpäivieni varmistamiseksi mutta kesäkerhoa ei järjestetykään vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Mummu on onneksi ollut apuna ja monena päivänä olen saanut tytölle kaverin kylään tänne saareen samalla, kun olen kuskannut pienempää tyttöä hoitoon. Kaverin kanssa onkin sujunut hyvin ja olen saanut tehtyä hommia yllättävän rauhassa. Mutta tosiaan eilen ei kaveria ollut ja omakin fiilis oli jotenkin väsähtänyt niin päätin ottaa vähän rennommin.
RG7A9803
Piipahdettiin tytön kanssa kierrätyskeskuksessa ja innostuin myöhemmin vähän kaunistamaan kotiakin. Aika pienestä oli jälleen kiinni se, että sain inspiraatiota ja intoa ja ennen kaikkea virtaa. Rennompi päivä ja lupa olla tekemättä juuri mitään tavoitteellista ja järkevää osoittautuivat jälleen takuuvarmoiksi energian palauttajiksi.
RG7A9778
Sen lisäksi, että hain ojasta kukkia, lipsahti homma vähän myös rymsteerauksen puolelle. Kiikutin saliin Etti-muorin vanhan ruskean kaapin luokkahuoneesta, joka parhaillaan toimittaa lähinnä varaston virkaa muuttokuorman ansiosta. Yksi kaluste löysi jälleen paikkansa ja toinen siirtyi toiseen kohtaan ja kolmas myös. Kyllä te tiedätte miten se menee.
RG7A9774

RG7A9769

RG7A9763

RG7A9723

RG7A9767

RG7A9809

RG7A9826

RG7A9823
Eilisen rentoilun ja sen kautta tulleen energiapiikin jälkeen työtkin taas maistuivat tänään ja sain ison läjän juttuja eteen päin. Huomenna on toiseksi viimeiset kuvaukset ennen loman alkua, tosin editoitavaa riittää ensi viikolle vaikka millä mitalla mutta kyllä se loma sieltä jostain kulman takaa jo vähän meinaa kurkkia.

Ja jälleen kerran tuli todistettua se, että itseään ja omaa fiilistään/jaksamistaan kannattaa kuunnella ja tarttua siihen, mitä keho ja mieli tarvitsee.

Hyvää oloa teidänkin viikonloppuunne <3

6 kommenttia:

 1. Hyvän mielen korttien lempilauseeni on: Kuuntele, mitä kehosi tarvitsee. Touhukkaan toukokuun jälkeen on levättävä. Aurinko tuo virtaa välittömästi lämmittäessään verannan keltaisia seiniä pitsiverhojen lomasta. Juhlatiskit on kohta puoliin hoidettu. Vielä, kun jaksaa laittaa paikoilleen piironkiin. Kesämielellä Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsensä kuunteleminen on kyllä ehdottomasti parasta mitä ihminen voi itselleen tehdä. Todella monta vaikeaakin ratkaisua on tullut tässä reilun puolen vuoden sisään tehtyä sen mukaan, miltä itsestäni tuntuu enkä koe menneeni metsään yhdenkään valinnan kanssa. Ja tietysti myös ne pienet päätökset jokaisessa päivässä itseään kuunnellen antavat voimaa. Ja tuo lause "Kuuntele, mitä kehosi tarvitsee"...taidan laittaa kortit hankintalistalle!

   Ihanaa iltaa sinulle Tuija <3

   Poista
 2. Hyvää oloa myös sinne! Ihania ja tunnelmallisia kuvia jälleen <3

  VastaaPoista
 3. Kirjoitat todella ihanasti, mutta voi että, itseni vangitsivat kuvat: teillä on niin kaunista!

  VastaaPoista