7. kesäkuuta 2017

Täällä taas

RG7A9260
Ei en ole unohtanut tätä blogia tai teitä ihania lukijoita, en suinkaan! Työ- ja kotirintamalla (toisin sanoen elämässä) on sellaista kiirettä, että en ole vapaa-aikana juurikaan koneella istunut. Jopa ne harvat blogit, joita seuraan, on lukematta, en ole siis notkunut edes puhelimella netissä tai somessa. Olen mielummin tarttunut lapioon tai haravaan ja puuhastellut pihalla.

Aika tiukat työviikot on vielä edessä, tämä kuluva ja ensi viikko ja sitten olisi tarkoitus vaihtaa vapaalle. Mutta myös huomenna aion ottaa vähän rennommin, sillä ei ole kuvauksia ja tehdä työjuttuja sieltä helpommasta päästä, eli valitsen asiakkaille parhaat kuvat nähtäväksi ja valittavaksi. Myös joku kauneudenkaipuu alkoi juuri vaivaamaan ja taidan huomenna oikaista jonkun kohdan kauniimmaksi täällä sisätiloissakin.

Mutta nyt siis kuvapäivitystä tähän väliin, työkuvia ja omia kuvia iloisesti sikin sokin :)
RG7A9034

RG7A8983

RG7A8832-2

RG7A7962

RG7A7456

RG7A7906

RG7A8464

RG7A9007

RG7A9073

RG7A9573-Edit

RG7A9265

4 kommenttia:

  1. Kiva nähdä taas kauniita kuviasi! Ja mikä ihana on tuo rakennus toisessa kuvassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisessa kuvassa oleva rakennus on 80-90-luvulla rakennettu grillikatos leirikoulukäyttöön :D Siinä oli penkit molemmilla sivuilla kahdessa kerroksessa, mikä ei oikein toiminut tavallisen perheen käytössä, joten me ollaan muokkaamassa siitä nyt ihan oman näköinen kesäkeittiö/grillikatos :) Laitan kuvia jossain vaiheessa, kunhan saadaan maalia pintaan ja muutenkin hommaa etenemään!

      Poista
  2. Ootkohan jopa liian hyvä kuvaaja....kaikki on aina niin hyviä...laita joskus sellanen epäonnistunut sutasu....en kestä...nyt aina näitä on vaan niin ihananähä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä lupaan Milla, että julkaisen lähiaikoina jonkun epäonnistuneen sutasun myös :D

      Poista