9. marraskuuta 2011

Huh huh

Alkuviikko on ollut aikamoista härdelliä. Töissä on eräänlainen deadline tulossa ja se on tehnyt tämän viikon ja todennäköisesti ensi viikonkin aika intensiiviseksi...käytännössä olen myöhästellyt erinäisistä tapaamisista koko viikon ja yrittänyt pitää kaikkia lankoja käsissäni, jotta kaikki tarvittava tulisi tehtyä ennen ensi viikon loppua.


Kotona meillä puuhaillaan nyt saunan kevyen uudelleen järjestelyn kanssa, koska tänä talvena olisi kiva päästä saunaan! Viime talvena emme saunoneet juuri muulloin, kuin jouluna johtuen siitä, että Pikku-neiti kammoksui jo pesuhuonetta pimeästä löylyhuoneesta puhumattakaan. Viime talven pakkaslukemilla ei myöskään kauheasti houkutellut tuon silloin 1,5-vuotiaan nakupellen vieminen hänen mielestään pelottavaan paikkaan. Lisäksi siis meidän sauna on pihalla, eli sieltä ei ihan ilkosillaan viitsi sisällekään pakkasessa hipsiä. Saunaharjoittelu aloitettiinkin sitten ilmojen lämmettyä ja nyt ollaan edetty siihen pisteeseen, että päästään koko perheen voimin saunareissuun. Neiti ei kyllä edelleenkään tykkää löylyistä, vaan miehen kanssa vuorotellen ollaan pesuhuoneessa kylpyammeessa polskuttelijan kaverina. 


Nyt järjestelyn alla on pesutilan toimintojen saaminen toimivammaksi niin, että esim. kuuman veden käsittely onnistuisi mahdollisimman turvallisesti. Pikku-neidin kylpyamme on nostettuna penkille, jotta kylmä betonilattia ei hohkaisi niin voimakkaasti kylpijän niskaan tai oikeastaaan hanuriin. Aikaisemmin penkki oli yhtenäinen noin 2 metrin mittainen yhden seinän pituisena suoraan ikkunan alla. Nyt ollaan miehen kanssa rakennettu vanhasta penkistä kulmamallinen penkki, jolla saadaan vähän käytännöllisyyttä ja tilaa peseytymiseen ja neiti ammeineen pois ikkunan kohdalla olevasta vedosta. Eilen illallakin oltiin miehen kanssa verstaalla kymmeneen asti (itkuhäly taskussa), että päästäisiin tänään saunaan.


Huh, nyt on saunassa käyty ja kohta aletaan tasaamaan tätä hyper-vaihdetta, joka on ollut koko alkuviikon päällä. Ei ole pesuhuone vielä valmis, mutta siinä kunnossa kuitenkin, että saunomaan päästiin. Neitikin oli tyytyväinen uuteen penkkiin:)


Onneksi tänään tulee Greyn anatomia ja seuraavat kaksi päivää menee kotona opiskellessa omaan tahtiin!


Kivaa keskiviikko-iltaa, olihan tänään keskiviikko:)

4 kommenttia:

 1. Jes, Greyn anatomia! Päivän pelastus :) Mukavaa viikon puoliväliä sinne!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: JES tosiaan. GA on ainut ohjelma, johon olen pahasti koukussa. Tilanne kuin tilanne, se on pakko nähdä:)

  VastaaPoista
 3. Pihasauna <3 Olen kanssa niin hukassa viikonpäivien kanssa, että äsken piti kalenterista tarkistaa ennen kuin uskalsin toivottaa yhteen blogiin kivaa torstaita :P

  VastaaPoista
 4. Pihasaunassa on kyllä tunnelmaa ja löylyt lempeät mutta jämäkät;)Onneksi kalenteri on aina ajantasalla!

  VastaaPoista