4. marraskuuta 2011

Viikon treenit

Noin viikko sitten hihkuin innosta, kun sain hyvän leikkauksen haastavaan tukkaani. Nyt olen viikon treenannut sen laittamista ja ajattelin täyttää lukijoiden (tai ainakin Tiinan) odotukset hiusten näkemisestä pelkän hehkutuksen sijaan. Nyt siis luvassa täyttä asiaa;)

Mun hiukset ovat kaiketi aika tyypilliset suomalaiset hiukset. Hiuksen rakenne on pehmeä, hento, liukas, täysin suora (tai jos taipuisuutta on, niin aina väärään suuntaan) ja ohut. Itse hiuksia kyllä riittää aika paljonkin ja se tekee hiuksista aika painavat. Painavat sillä tavalla, ettei kovallakaan uurastuksella tehty kampaus pysy sitten millään. Tai näin olen luullut! 
Hiukset on leikattu aika rohkeasti kerrostaen. Tukalle en ole tehnyt muuta, kuin kuvaa edeltävänä iltana pessyt sen  Goldwell Ultra Volume shampoolla. Pyyhekuivaan tukkaan olen laittanut Redkenin Guts 10 volume spray vaahtoa hiusten tyveen ja sen jälkeen antanut hiusten kuivua itsekseen. Tältä siis tukka näyttää aamulla ilman mitään toimenpiteitä. Tämä on omasta mielestäni näin jo PALJON kauniimpi, kuin koskaan aikaisemmin, kun mulla on ollut näin pitkä tukka. Ennen leikkuuta pidin tukkaa melkein aina ponnarilla, koska se oli muuten niin hirveä ilmestys. Nyt sitä voi pitää auki, vaikkei olisi sitä laittanutkaan millään tavalla ja toisaalta ponnari on pirteän näköinen kerrostetussa tukassa.

Ja tältä hiukset näyttävät suoristusraudalla kähertäen -toimenpiteen jälkeen (toimenpide on sellainen, jota mieheni ei yksinkertaisesti voi käsittää, miten suoristusraudalla saa kiharaa???) Tämä ei ehkä kaikkien silmiin näytä miltään WAU MIKÄ KAMPAUS -kampaukselta, mutta ne, jotka ovat hiukseni aikaisemmin livenä nähneet, saattavat olla tätä mieltä. Tai ainakin itse olen:)

Oma väri pääsee myös kivasti oikeuksiinsa.

Kun hiukset ovat vähän aikaa asettuneet, suortuvat sojottavat huolettomasti eri suuntiin.
Jaahas, se on taas perjantai. Jes, luvassa siis pitsapäivä! Hauskaa perjantaita kaikille:)

5 kommenttia:

 1. Päässäni olin kuvitellut ne jotakuinkin juuri tällaisiksi :D Hienot on!! Perjantai... Me lähdetään kattoo Tintti ja yksisarvisen salaisuus :P Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. WAU! Aivan upeat hiukset! Tosi kauniisti leikattu ja hyvin käherretty - se on taito jota kaikki eivät osaa! ;)

  VastaaPoista
 3. Tiina: Kiitos! Uskomatonta, että olit ajatellut mun hiukset tällaisiksi...taitaa olla selvännäkijän lahjoja sulla;) Toivottavasti Tintti oli hyvä!

  Anonyymi: Kiitos, itsekin tykkään kovasti:) Leikkaus on kieltämättä aika tärkeässä roolissa. En ehkä vaihda tätä kampaajaa koskaan! Myös tuolla shampoolla ja tyvivaahdolla on tosi suuri merkitys (ja tämä on puhtaasti oma mielipide) sillä marketin shampoolla pestynä ei saa kyllä pysyvää kaunista jälkeä aikaan, ainakaan mun hiuksiin. Kähertäminenkin on alkanut sujua, mutta viikon olen tosiaan melkein joka päivä tuon suoristusraudan kanssa treenannut...ja kävin kertaalleen kampaajalta kysymässä neuvoakin.

  VastaaPoista
 4. WAU MIKÄ KAMPAUS! :) Itselläkin on nyt hyvä leikkaus (kiitos Erjan), mutta hyvät aineet taitavat puuttua, sillä aamulla herätessä en saisi itsestäni koskaan vastaavaa kuvaa... Jospa siskoseni laittaisit vaikka mun tukan ensi viikonloppuna, niin nähdään miten maagiset kätesi toimivat toisen päässä? :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mari! Voin toki laittaa sun tukkaa ensi viikonloppuna mutta en lupaa mitään tuloksen suhteen;) Oman tukan laittamista piti treenata viikko...miten pitkään te voisitte olla meillä?;) Toki hiustyyppi taitaa siskolla olla just sama kun mulla, mutta se malli (niin hyvä kuin onkin), on ehkä vähän vaikeampi...tai en tiedä, pitää kokeilla:)

  Pusuja Pikku-neidin serkku-pojalle ja teille muille kans:)

  VastaaPoista