6. marraskuuta 2011

Mahdottoman hyvä!

Viikonloppu on ollut mahdottoman hyvä! Ollaan saatu paljon aikaiseksi omaan tempoon, fiilispohjalta toimien. On ulkoiltu, tehty pihatöitä, tilkitty villalla viimeisiä tiivistämättömiä ikkunoita, pesty ikkunoita, syöty hyvää ruokaa ja jopa yhdellä uudella reseptillä, vietetty aikaa mummun kanssa, vietetty aikaa Pikku-neidin kummien ja niiden muksujen kanssa, olen ommellut, isäntä on keikkunut katolla ihan innoissaan asentaessaan naakkaverkkoja savupiippujen päälle, me tytöt ollaan katsottu katolle sydän syrjällään...mitä muuta vielä? Niin paljon ollaan puuhattu, että kameraa en juuri ole käyttänyt mutta tässä nyt muutama kuva viikonlopun fiiliksestä.

Kukapa olisi arvannut, että meillä on vielä oman puutarhan omppuja?! Ne ovat säilyneet todella hyvin kylmällä kuistilla ja makeutuvat päivä päivältä:) Ties vaikka joulunakin vielä syötäisiin omia omppuja:)

Leivoin tänään omenapiirakan ja ehkä meidän vieraat osasivat juuri sitä kahvin kanssa odottaakin;) Vieraiden matkaan lähti myös pullo omppumehua ja purkki omenamarmeladia, saattaa olla että ensi syksyksi saadaan kellari taas tyhjäksi;)

Melkein kaikki lehdet ovat jo varisseet puista alas ja kohta kaikki on  haravoitukin:)
Sitten taas valmiina uuteen viikkoon, parasta (mahdollista) maanantaita kaikille!

2 kommenttia:

 1. No huhhuh, tässähän ihan hengästyy lukiessa ;) Hyvä te! Aika hienosti oot saanu omput säilymään, tietty viileässä ne meneekin kauemmin.

  Pirtsakkaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hurjasti ollaan tosiaan puuhattu ja silti on tosi rentoutunut ja hyvä olo:) Hahaa, nyt oivalsin...sehän johtuu siitä, että pää on taas järkässä, JES! Normaalilla vireystasolla siis jatketaan taas:)

  Syksyllä tuskailin noiden omppujen kanssa, kun ei saatu selvää mitkä ois talviomppuja...neljää tai viittä sorttia niitä nyt kuitenkin vaikuttaa olevan, koska ovat niin hyvin säilyneet. Ensi syksynä ei tarvii niiden kohdalla enää tuskailla:)

  Kivaa alkavaa viikkoa sulle Tiina:)

  VastaaPoista