21. huhtikuuta 2012

500 €

Sain Aniliinilta haasteen käyttää kuvitteelliset 500 euroa sisustukseen ja täytyypä sanoa, että tämä on vaatinut aika lailla pohdintaa...mihin ihmeeseen sitä saisi noin ison rahasumman menemään??!!!
Tässä on jonkun aikaa hakusessa ollut uusi kangas näihin verhoilun alla oleviin nojatuoleihin ja kuinka ollakkaan verhoilukankaat ovat hiukan hintavia!

Tuoleja on 2 ja laskin niihin menevän yhteensä 5 metriä kangasta. Kangas, jota olen katsonut maksaa yli 80 euroa metriltä! Kuluttaisin siis koko potin kahden tuolin kunnostukseen. Mutta, koska tuo summa on vain kuvitteellinen, on kangas vielä ostamatta.
Tässä pelkistetty kangas, joka kauniisti korostaisi tuolin omaa runsasta ja muhkeaa muotoa. Kangas ja kuva on Lauritzon's Margaret.

Haasteen laitan jakoon Jennille ja Jasmiinalle :)

5 kommenttia:

 1. Kiitos, 500€ tuleekin tarpeeseen! :D Teenpä ajan kanssa tämän haasteen. ;) Ja ihana tuo Lauritzonin kangas, upea sävy! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain, käytä vaikka niihin uusiin tuoleihin ;D

   Poista
 2. Hei Anna, löysin blogiisi eilen jotain kautta ja liityin heti lukijaksesi, että löydän tänne uudelleenkin ajan kanssa. Sinulla on todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Laitoin myös linkkisi blogilistaani, jonka sain eilen väsättyä, toivottavasti oli ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei VillaVaahtokarkki, kiva että löysit tänne! Tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta :) tätähän saa ruveta ihan pohtimaan!
  huh..kyllä on kankaat kalliita :D

  VastaaPoista