16. huhtikuuta 2012

Paluu arkeen

Lomaviikko meni hupsvaan vauhdilla.

Onneksi viikko alkoi opiskelupäivällä ja sain viettää päivän kotona! Ihme ja kumma, sain paljon aikaan ja vielä kaiken lisäksi juurikin niitä koulujuttuja!

Päiväkahvia pihalla en kuitenkaan voinut vastustaa :) Nurmikko on vielä ankean kalpea, mutta mitä se haittaa...lunta on enää täpliä siellä täällä!

Mukavaa viikon jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Oikein aloin katsomaan, että löytyykö täältä tietoa missä asustatte, kun teillä on jo noin keväistä! :D Ihania kuvia sinulla taas, tosi tunnelmallisia. Kiva kuulla, että lomaviikon jälkeen arki lähti reippaasti käyntiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asutaan 1b vyöhykkeellä.

   Jep, reippaasti lähti arki. Ihan hyvillä fiiliksillä kohti tiistaita :)

   Poista
 2. Tsemppiä arkeenpaluuseen! Onneksi sinulla oli pehmeä lasku eilen. :) Täällä vihertää jo nurmikko, pari sadepäivää teki taikojansa ja harmaasta alkoi puskea väriä. Joskus siitä sateesta on hyötyäkin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Simm tsempistä :)

   Meillä vuorotellen ripsii vettä ja sitten taas aurinko kurkistaa...hyvä yhdistelmä varmaan tuon nurmikon vihertämiseksi :)

   Poista
 3. Oi oi, näyttää jo lupaavasti kesäiseltä! Kuvat antoi mullekin toivoa, kun herättiin tänään(kin) kunnon lumisateeseen, plaah! Ihanaa loppuviikkoa sinnekin :)

  VastaaPoista