11. huhtikuuta 2012

Ainakin sata

Tuntuu, että meillä on ainakin sata kivaa projektia menossa! Ja lomallahan niitä on aikaa miettiä ja pähkäillä ja keksiä lisäprojekteja. Neiti täytti eilen 3-vuotta ja tulevat juhlat ovat tietysti puheenaihe nro1! Mietinnässä myös keittiö- ja suihkuremontti, jotka mahdollisesti ajoittuvat kesään 2013. Mulla on myös nuo kaksi nojatuolia tuossa verhoilun alla, kurssi loppui viime viikolla ja haluan saada tuolit kesän aikana mahdollisimman pitkälle. Ajatuksissa myös tietysti puutarhan nykyiset ja tulevat (!) perennapenkit. Lisäksi eilen illalla sain ajatuksen hyötypuutarhasta porkkanoineen, yrtteineen ja salaatteineen. Sopiva paikkakin olisi vaikka sellaiselle korotetulle lavahässäkälle (miksihän sitä oikeasti kutsutaan?). Isäntä otti puheeksi tänään muutaman omenapuun varttamisen ja....... jatkanko idealistaa vielä?????
Keittiö- ja suihkuremonttiasiaa pohdittiin välipalapöydässä ihan koko perheen voimin. Neiti kyseenalaistaa talon remppatarpeet usein aika voimakkaasti ja tänään argumettina oli, että "kun täällähän on ihan uutta ja kaikki on ihan sopivaa"(90-vuotias talo ei siis neidin mittapuun mukaan ole vielä vanha). Isäntä siihen, että "eikö olisi kiva, kun meillä olisi keittiössäkin puuhella?"  "Okei sitten", ei ollut neitiä vaikea ylipuhua ;)

Ensimmäiset kukat pihalta kotia kaunistamassa. Täytyy sanoa, että menevät mielestäni nämä hiukan hukkaan, kun nuokkuvat alaspäin! Ovat niin kauniisti kerrottuja!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

18 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita nämä sinun kuvasi ovatkaan <3

  Täällä myös sen sata projektia menossa tai suunnitelmissa ;)

  VastaaPoista
 2. Voi kun kuullostaa tutulta, meidän keskimmäinen täytti tänään 4 vuotta ja viikonloppuna olisi tarkoitus vähän juhlia :)! Onnea teidän tytölle! Ja meillä tuo keittiö remontti tehtiin jo syksyllä, mutta pesuhuone,sauna,kodinhoitohuone ja vessat ovat vielä remonttia vailla, joten niitä mietin minäkin, vaikka tietoa ei ole milloin ne toteutetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teidän keskimmäiselle!

   Voi, kun mekin voitais rempata jotenkin osissa! Meidän on tarkoitus uusia samalla putket ja keittiön vesipisteet vaihtavat paikkaa samoin kuin koko suihkuhuone siirtyy ihan toiseen tilaan! Tällä hetkellä suihku on paikalla, josta on 70-luvulla purettu keittiön kaakelihella ja me halutaan se takaisin! Eli, kun keittiötä tehdään, niin suihku on vähän pakko tehdä siinä samalla...vaikka on meillä pihasaunakin...no onneksi tässä on vielä aikaa suunnitella ennen toteutusta :)

   Poista
  2. Kuulostaa melko hommalta..mulla meinas jo riittää kun tehtiin keittiöremppaa ja asuttiin tässä jo eli siinäkin oli hommansa! :) Mutta lopputulos on aina kiva ja remontin tuomat harmitukset unohtuvat:).

   Poista
 3. Onnea pikkuneidille <3 täällä tullaan kohta perässä :)
  juu, näitä suunnitelmia ja projekteja puhkuu täälläkin suunnassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmiina <3 Niin, pian teilläkin juhlitaan 3-vuotiasta :)

   Taitaa kevät olla projektien aikaa :)

   Poista
 4. Kevät taitaa olla projektien aikaa, meilläkin on miljoonia käynnissä, nimimerkillä seuraavaksi haetaan liitutaulumaalilla maalattu kalustelevy paikoilleen kiinnitettäväksi autotalliin perustetusta maalaamosta ;)

  Ihania nuokkujia. Ja valitettavasti tuosta tulee mieleen, että tämän lomapätkän aikanahan PITI saada aikaiseksi myös omenapuu-editointeja sekä pensasaidan leikkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yhden loman aikana voi kaikkea ehtiäkään! Olen sitä mieltä, että kannattaa panostaa niihin, joita HALUAA tehdä :) Ja onneksi iltaisinkin on valoisaa, niin ei ole kaikki tekeminen lomasta kiinni :)

   Poista
 5. Onpa kauniita kuvia! Onnea pikkuneidille! :)

  Tuntuu tosiaan, että keväällä projektit oikein kasautuvat, ideoita riittää ja toteutuskin on helpompaa. :) Meillä siis sama juttu täällä... Mukavaa seurata teidän remppa- ja pihaprojekteja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni <3

   Musta tuntuu, että meillä lähtee homma käsistä projektien suhteen aina, kun yksikin on meneillään ;)

   Poista
 6. Onpa ihanat kuvat ! tuli ihan hiki ko luki vaan noita teidän projekteja ! mulla ei sentään ihan yhtä montaa;) Mitä sanot : Jokohan uskaltaisin leikata omppupuuta täällä Napapiirillä , lunta vielä varmaan kaks metriä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KoivukujanRiikka! Hiki on täälläkin, varsinkin noiden verhoilujuttujen kanssa! Sidon juuri uusia jousia kiinni ja jestas, että on aikamoista vääntämistä se homma!

   Kai omppupuita voi teilläkin leikata, jos on jo vähän leudompaa. Toivon teille superlämpimiä päiviä (ja öitä) että pääsette lumesta eroon :)

   Poista
 7. Paljon onnea ihanalle neidille!!! :) Terkkuja myös koko perheelle<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maisa onnitteluista ja terkuista <3 Terveisiä sinnekin suuntaan :)

   Poista
 8. Sinulle on tunnustus osoitteessa http://sotkuajasuunnitelmia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! Blogissani on jotain sinulle..

  VastaaPoista