24. marraskuuta 2012

50mm

Olen aivan korviani myöten rakastunut mun uuteen, Canonin 50mm 1,4f -objektiiviin <3 Kuvien valitsemisesta blogiin tulee ihan liian haastavaa, kun pidän niin monista kuvista sata kertaa enemmän, kuin aikaisemmin. Mitäköhän tästä tulee, kun oikeasti opin vielä kuvaamaan objektiivilla?! Kuvat aamukävelyltä.
Nyt lähdetään ajamaan Helsingin suuntaan. Neiti menee mummulle hoitoon, kun vanhemmat käyvät leffassa katsomassa uuden Bondin. Jo on aikakin, edellisestä leffakäynnistä taitaa olla ainakin 4 vuotta aikaa! Kivaa lauantaita teillekin!

12 kommenttia:

  1. Voi, mitä upeita kuvia! Tuo kolmas ylhäältä on suosikkini. <3

    Ihanaa leffailtaa! Meilläkin on kolme vuotta viime käynnistä, oisko jo aika?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 Vois teilläkin olla jo leffa-aika ;)

      Poista
  2. Ihania valoilmiöitä! 4 vuotta on aika pitkä aika :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neljä vuotta on aika pitkä aika...neitihän on 3,5 vuotta, enkä muista käytiinkö edes odotusaikana leffassa. Ja, kun neiti ollaan saatu hoitoon, niin voin kertoa, ettei leffaan meneminen ole ollut ykköstavoite...vaan, vaikka lattioiden maalaaminen ;)

      Poista
  3. Kauniita kuvia :) Uudestan kamerasta ja objektiivista haaveilen täällä. Saa jäädäkin haaveeksi ainakin joksikin aikaa. Mukavaa leffailtaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! Mun pitikin tässä postauksessa lähettää joulupukille terveisiä, etten tarvitsekaan jouluna mitään ;) Ostin tän joululahjaksi itselleni...toivottavasti siitä pääsee muutkin nauttimaan ;)

      Poista
  4. Ihania kuvia :) Itsekin omistan samaisen objektiivin ja se on kyllä mahtava :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Vasta pari päivää kuvaamista tuolla objektiivilla takana ja olen aivan innoissani :D

      Poista