28. helmikuuta 2013

Reissuun?

Vaikka kevät kolkuttelee jo täällä pohjoisessakin,
niin ai että olisi niin ihanaa päästä nauttimaan
vieläkin lämpimämmistä keleistä...vaikka Pariisiin!

Meidän perheellä ei tänä keväänä ole suunta juuri kotipihaa kauemmas (tai ainakaan synnytyssairaalaa kauemmas;)) mutta ainahan sitä voi unelmoida ja ties, vaikka jonakin keväänä sinne Pariisiinkin pääsisi...vaikka muutaman vuoden päästä miehen kanssa ihan kahdestaan <3 

Jos vauva suo, niin ehkä voitaisiin tänä kesänä
piipahtaa jo vaikka Tukholmassa, josta nämä
viime kesäiset reissukuvatkin ovat. Ja jos ei ihan
Tukholmaan asti, niin kotimaassakin on paljon
kauniita paikkoja, joissa voisi piipahtaa :)


Onkos teillä lukijoilla reissuhaaveita / suunnitelmia? 
Kotimaassa vai kauemmas? 
Kaupungin vilinää vai omaa omaa rauhaa?

22 kommenttia:

 1. Kaupunkilomatkin on kivoja, mutta erakkosieluna viihdyn parhaiten paikoissa, joissa on oikein vähän ihmislaumoja, kuten Irlannin länsirannikolla tai tuntemattomilla pienillä saarilla. Islanti alkoi kiinnostaa aiempaa enemmän, kun yksi nuori puutarhuri postasi blogissaan todella kivan näköisestä kasvitieteellisestä puutarhasta jossain päin Islantia, ja heti perään yksi toinen ystävä näytti vanhoja matkakuvia samalta saarelta, ihan sattumalta, ei yhtään tiennyt heittävänsä bensaa liekkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniissa puutarhoissa olisikin ihana käydä! Irlanti ja Islanti olisivat molemmat aika huippukohteita, voisin hyvin lähteä kumpaan vaan :)

   Poista
 2. Meillä on ensi kesälle pitkä viikonloppu Tukholmassa varattuna. Jotenkin tuntuu, että jaksaa odottaa kesää paljon paremmin, kun on jotain mukavaa tiedossa. :) Me ei juurikaan kotimaan ulkopuolella reissata, joten tätä odottaa jo ihan senkin vuoksi vähän normaalia enemmän. Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle ja salamatkustajalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanna, aurinkoisia kevätpäiviä sinullekin! Me ei myöskään reissata hirmu usein. Viime kesänä tosiaan poikettiin Tukholmassa ja sitä ennen ollaan oltu häämatkalla 2009. Viime kesänä nautittiin usein Billnäsin kauniista ympäristöstä ja oikeastaan oma pihakin on aika mahtava paikka viettää aikaa :) Kauas ei tarvitse lähteä, lähelläkin on aivan mahtavaa <3

   Poista
 3. Ihania reissukuvia, kuume sen kuin kasvaa. :)

  VastaaPoista
 4. Aina tulee matkakuumetta, kun matkakuvia katselee!
  Mulla onneksi kuume hellittää reilun viikon kuluttua, kun hyppään Tel Avivin koneeseen. Perheen luona kuluu pari viikkoa hyvin tiiviisti, ihanaa!
  Syksyksi ollaan vähän jo suunniteltu Ranskaa, mies haluaisi Normandiaan. Ja sehän sopii mulle!
  Ihanan aurinkoista ja pirteää maaliskuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeviregina, ihanaa maaliskuuta sinullekin! Ja hyviä reissuja :)

   Poista
 5. Unelmia pitää aina ollakin! Vaikka lastenkin kanssa on kiva tehdä reissuja, niin kyllä sitä miehenkin kanssa pitää suunnitella yhteisiä reissuja. Meillä reissukuumetta lievennetty sopimalla reissusta Tanskaan kesällä. Sitä jo kovasti odotellaan:)Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei olla kauheasti reissattu, ei perheen kanssa eikä miehen kanssa keskenäänkään :) Mielenkiinnolla odotetaan, millainen vauva tulee ja miten reissaaminen mahtaisi onnistua :) Mutta tosiaan jossain lähelläkin olisi kiva käydä. Teille tulee varmasti kiva reissu Tanskaan! Aurinkoa sinne myös :)

   Poista
 6. Minulla toteutuu tana kevaana matka Pariisiin.Edellisesta kaynnista on kulunut tosi pitka aika,kun joskus nuoruudessa siskoni kanssa siella inter rail-matkalla poikettiin.
  Nyt samaisen siskon ja vanhimpien tyttariemme kanssa teemme sinne viiden paivan matkan huhtikuussa.Odotan!!!
  Ja elokuussa tietysti jokavuotinen loma Suomeen koko perheen kanssa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aivan ihanalta teidän reissu! Oikein mukavaa ja kaunista matkaa Pariisiin <3

   Poista
 7. Kivan minireissun voi tehdä myös kotimaassa. Esimerkiksi Kotka on kaunis paikka upeine puistoineen. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pitää Kotka mielessä! Porvoo ja Loviisa voisivat olla ainakin tämän kesän listalla :)

   Poista
 8. Ensi viikolla Nizzaan miehen ja kahden aikuisen tyttäremme kanssa!

  VastaaPoista
 9. Mulla on valtava matkakuume! Ehkä tää kevät sitä teettää.
  Kuume ei laskenut, vaikka tilasin eilen matkan Kaunasiin vanhempieni seurassa.
  Oikeastaan haluaisin loman mieheni kanssa, mutta mitkään resurssit ei anna periksi nyt :(
  Ilmaismatkaa odotellessa... heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että reissua on kuitenkin tiedossa! Miehen kanssa sitten toiste matkalle :)

   Poista
 10. Mulla toteutuu tana vuonna monta ulkomaanmatkaa.Asun Israelissa ja kesalla ollaan taas kerran tulossa Suomeen 3;ksi viikoksi.Yksi viikko siita ollaan koko perheena (Mies +3 lasta Ruotsissa).Odotan jo tata reissua paljon.Mutta nyt huhtikuussa olen lahdossa tyttoni ja siskoni(Lisay)ja hanen tyttonsa kanssa Pariisiin.Tama matka on todella odotettu kun siita edellisesta kerrasta on jo 25 vuotta!Tosiaan parikymppisena olimme siella interrail-reissussa.Toivotan sulle myos kivoja reissuja vaikka sitten Suomessa!
  T:NetaLeena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NetaLeena! Teidän reissut kuulostavat aivan mahtavilta! Ulkosuomalaisena sitä varmasti kokee nuo Suomenkin visiitit ihan eri tavalla :) ihania ja muistorikkaita reissuja teille!

   Poista
 11. Ainainen matkakuume vaivaa :)))
  Vuodenvaihde meni aivan mahtavissa alppimaisemissa Sveitsissä ja Ranskassa (joku juttu siitä blogissani). Tähän vuodenaikaa sitä on pakko päästä Lappiin! Pääsiäsviikolla tämä perinteinen reissu toteutuu. Kunpa malttaisin vaan odottaa h-hetkeä rauhassa. Kesällä on tarkoituksena lähinnä lomailla Suomessa ja jos nyt jotain, niin Norja-Ruotsi akselilla voisi pyörähtää...Lofootit ois ihanaa pitkästä aikaa päästä käymään. Viime kesänä reissattiin Pohjois-Italiassa; Sveitsissä ja Ranskassa, oli ihanaa, mutta kyllä Pohjoismaat on parhaimmillaan kesällä! Niin sitten on se joululoma...jospa, jospa...ehkä jonnekin kauas ja lämpimään.
  Ai niin, oltiin pari viikkoa sitten Latviassa. Ihana kiva pikku reissu sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mitä ihana kuuloisia matkoja! Voisin lähteä ihan mihin vain mutta lähimatkat on varmaan ainakin tänä kesänä se juttu meiilä, joten tuo Ruotsi, Norja tai Latvia voisi olla aika mukavia :)

   Poista