11. helmikuuta 2013

Uuteen viikkoon

Vesirokkoilun jälkeen virkeänä uuteen viikkoon!

Hirmu paljon saatiin viikonloppuna asioita tehtyä.
Sellaisia, jotka ovat listalla "ennen vauvaa".
Kuten muutamien villahousujen päättelyä ja
pyykkihuoneen eli tulevan vaippakeskuksen
uudelleenjärjestelyä. Pyykkihuoneesta tuli niin
toimiva että! Mä sitten rakastan sujuvuutta ja
toiminnallisuutta arkisissa askareissa :)


Tällä viikolla pitäisikin sitten tehdä vähän tylsempiä juttuja, nimittäin yrityksen tilinpäätöstä ja muutoslomakkeita ennakkoveroihin ja yrittäjän eläkemaksuihin :/ Ainoat asiat, jotka mielelläni ammatinharjoittajuudessa skippaisin. Onneksi saan apuja kirjanpitäjältä (anopilta)!

Kivoja tai tylsiä juttuja, ihan sama! Ulkona on niin valkoista, että valo oikein tulvii sisäänkin...kunhan muistaa nostaa verhot ylös :)

Värikästä ja valoisaa viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Raikkaita kuvia! Ja hei, sama juttu täällä, toimivuus ennen kaikkea (no esteettisyys tietysti myös :))! Se on mainiota, jos sellaiset arkiset useasti toistuvat toiminnot saa järjestettyä mahdollisimman näppäriksi. :)

  Tsemppiä tylsempiin hommiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimivuus ennen kaikkea tosiaan! Meillä onneksi tuo huone on pienen pieni, suljetun oven takana. Kiva olisi tehdä siitä myös esteettinen mutta ennen kaikkea se on nyt toimiva ja esteetön :) Se riittänee nyt. Huone saa ihan uuden käyttötarkoituksen sitten, kun tehdään keittiö- ja suihkuremontti :)

   Poista
 2. Äidit ovat usein arjen innovaattoreita. Mäkin tykkään sujuvuudesta ja varsinkin pyykkirumba on hyvä kehittää perhelle mahdollisimman toimivaksi. Pyykkihommiin varsinkaan ei huvita käyttää yhtään ylimääräistä aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Kati! Mä vielä teen työtä tuon toimivuuden parissa ja juurikin sen, ettei toisteta samoja juttuja turhaan :) En voi sietää sitä, jos vaikka pyykätessä on joku "ylimääräinen" työvaihe tai jos kaikki tarvittava ei ole loogisesti käden ulottuvilla :D

   Poista
 3. Oi, tuo oli ihanaa aikaa, kun sai laittaa kaikkea valmiiksi uutta ihmistä varten. Ei sillä, ei tässä nykyisessäkään valittamista ole, kunhan ehdin katsoa, ettei jalkalampun johto oli puolivuotiaalla suussa tai muuta yllättävää aktiviteettiä ole menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei olekaan tässä talossa ollut vauvaa, joten vähän pitää miettiä miten vauva-arjessa toimitaan :) Pikku-neiti oli 1,5v, kun muutettiin tähän.

   Mutta joo, puolivuotiaan kanssa ollaankin jo sitten vähän toisissa fiiliksissä :) Ihanaa sekin :)

   Poista
 4. Kaksi tärkeää, toimivuus ja kauneus...joskus nämä kaksi on tosin haastava saada samaan pakettiin.
  Eikö vain ole ihanaa, miten viiden aikaan vielä valoa riittää taivaanrannassa. Aamupäivällä linnut soittelee kekvätlaulujaan, silloin sitä on helpompi luottaa, että lumen tulokin loppuu aikanaa ja tämä ei olekaan ikuisen talven aikaa.
  Täällä myös huomenna pakerretaan firman paperipinon äärellä - ei ole ihan lempipuuhia.
  Kannustusta siis myös siine Omenatarhaan tylsempien hommien pariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lintujen kevätlaulut ja aikaisempi valo aamulla, myöhäisempi illalla <3 KOhta jo rännit valuu solkenaan vettä ja pienet purot solisee lumensulamisvettä, ihanaa.

   Tsemppiä myös sinne noihin tylsempiin hommiin! :)

   Poista
 5. Sulla on kyllä ihana koti ja hienoja kuvia! Täällä painetaan vähän keskeneräisen rempan keskellä vauvan ja eläinten kanssa, eikä toimivuudesta tietoakaan! Mutta aikansa kutakin ja parempaa "toimivuutta" odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna L! Meidänkin piti aloittaa remonttia kesällä, keittiössä ja suihkussa mutta päätettiin siirtää sitä tuonnemmaksi. Tehdään kesällä sitten vähemmän radikaalia kunnostusta ikkunden suhteen jne. Tsemppiä remppa- ja vauva-arkeen, toimivuus tulee sitten palkintona myöhemmin :)

   Poista
 6. Hei,
  löysin juuri blogisi Elohiiren blogin kautta. Pitkälle en vielä päässyt, mutta jo nyt ihastuin kovin. Tiskauspostauksessa oli lasi, jollaisia mummillani oli. Ihania! Ja tämän postauksen ompelukone: äidilläni on edelleen samanlainen, ja se on kyllä ihan paras!

  Toivottelen sinulle ihania loppuraskauden päiviä ja jatkan blogiisi tutustumista... :)

  Terveisin, Aana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aana toivotuksista! Mukavaa, että löysit tänne :) Tuo ompelukone on mulla ahkerassa käytössä, kyllä vanhaan voi aina luottaa <3

   Poista