16. toukokuuta 2013

Jättimenestys

Ensimmäinen kerhoaamu meidän tyttöjen kesken on ollut todellinen menestys! Niin vain kummasti sain molemmat tytöt (ja vielä itsenikin) lähtökuntoon niin, että oltiin kerholla ihan ajoissa :) JES, hyvä tytöt!

Pikkusiskon kanssa parkkeerattiin suoraan pihalle. Neiti varjoon nukkumaan ja itselle penkki ja aamupala auringon puolelle <3

Aurinko lämmittää ihanasti selkää, ilma tuoksuu alkukesälle, linnut visertävät kuorossa ja ihana aamukasteinen nurmikko hivelee silmää (pian ehkä varpaitakin <3). Tässä kohtaa äitikin viimeistään herää :)

Aurinkoista ja ihanaa päivää teillekin!

17 kommenttia:

 1. Todella kauniita nurmikkokuvia! Luonnosta saa kyllä vangittua kameralle mitä ihmeellisimpiä juttuja mitä ei muuten näkisikään niin tarkasti. Aurinkoa päivääsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos AnuElina! Tuolla ihan nurmen rajassa on vaikka mitä jännää :)

   Poista
 2. Kerhoista en tiedä mitään, mutta onpas taas mielettömät kuvat ruohonjuuritasolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Petteri :) Kerhoista sen verran, että kahden tytön kanssa sieltä myöhästyminen on aika todennäköistä, varsinkin kun tuo isosisko on haaveilevaa sorttia ja aamu on niin H-I-D-A-S :D

   Poista
 3. Yleensä aamukasteinen nurmikko herättää lähinnä ajatukset "voi yäk, märkää, varpaat kastuu", mutta näiden kuvien myötä sekin näyttää ihanan kauniilta. Upeita kuvia jälleen kerran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Mua kyllä houkuttelee tuo kasteinen nurmi, ainakin kuvaamaan ;)

   Poista
 4. Kauniita kuvia! Valokuvausta opettelevana tässä mietin, että milläköhän asetuksilla ja objektiivilla olet nuo kuvat ottanut ja oliko linssisäkin kastepisaroita vai mistä nuo etualan kauniit kuviot tulevat. Mitä tulee kerhoihin ym. ehtimiseen, tuo on kyllä saavutus sinänsä. Kahden lapsen kanssa sitä kummasti tulee aina kiire joka paikkaan... :) Aurinkoista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Matleena :) Kaikki kuvat on kuvattu 50mm objektiivilla manuaaliasetuksilla. Esim. viimeisessä kuvassa on ISO 100, f2,0 ja suljinaika 1/2000. Kuvan olen ottanut siten, että kamera tarkentaa noin 50cm päähän, jossa siis tarkat ruohot näkyvissä. Kaikki "suttuinen" siinä edessä on ruohoa ja kastepisaroita kameran ja tuon 50cm välissä. Ja kuva on aivan nurmen juuresta, joten lähimmät ruohonkorret ovat lähes kiinni linssissä. Toivottavasti tästä sai jotakin tolkkua :)

   Poista
 5. Kuvia minäkin ihailen :) Usein kuvaamisessa on mentävä aivan ruohonjuuritasolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Saga :) Kameran kanssa sitä hakeutuu tasoille, joita ei ilman kameraa tulisi samalla tavalla katseltua :)

   Poista
 6. Olet selkeästi niin sinut tuon linssin kanssa, että en oikeastaan toivo sinun vaihtavan arsenaaliasi ollenkaan. Aivan mielettömiä kuvia, hyvä bokeh ja kaunis tunnelma.

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista