24. toukokuuta 2013

Pitkästä aikaa sisustusta

Tosi pitkästä aikaa sisustusjuttuja! Eivät vain ole olleet kovinkaan ajankohtaisia kun enemmän on pyöritty tuossa puutarha- ja vauvavyöhykkeellä :) No, tänään ihan vain vaihtelun vuoksi, kurkataan mun ompeluhuoneeseen

Olen tehnyt pientä listaa, mitä kaikkea olisi kiva saada kuntoon ennen ristiäisiä, jotka ovat kolmen viikon kuluttua. Aikaisemmin olohuoneessa olleet taulut joutuivat jo aikoja sitten siirtymään musiikkinurkkauksen tieltä ja ompeluhuoneessa niitä on odottanut tyhjä seinä jo tovin. Taulut siis listalle!
Kovinkaan työläästä hommasta ei ollut kyse mutta kun... joskus on vain odotettava inspiraatiota ja oikeaa fiilistä. Eilen kirjoitin listaani taulujen asettelun ja tänään sain inspiraation :)

Joskus se on niin kovin pienestä kiinni, että saa jonkun asian tehtyä :)

Pidemmittä puheitta, nyt on taas perhekuvat seinällä. Tadaa :)

Näkymää olohuoneesta vielä. Aika kiva asetelma tuli! Ja heti yksi juttu listalta ylivedetty :)

22 kommenttia:

 1. Kaunis kollaasi, tosi onnistunt asettelu :)

  VastaaPoista
 2. Ihalta näyttää! Pakko kysyä kun aiemmin kerroit käyttäväsi Picasaa, miten saat tuon vesileiman aina eri kohtaan? Kun en ole keksinyt miten sitä voisi säätää, ohjelma laittaa sen jakaessa automaattisesti oikeaan alakulmaan. Sulla on ihan selvästi joku niksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun niksi on se, että lisään vesileiman kuvaan tekstinä enkä vesileimana :) Mulla on Wordissä tuo vesileima valmiina, josta sen aina kopioin ja liitän sen jokaiseen kuvaan erikseen. Kun sen lisää tekstinä kuvaan, niin saa siirreltyä miten vain ja myös läpikuultavuutta sekä kokoa saa muutettua.

   Poista
 3. Aivan ihanaltä näyttää, voi vitsi sentään! Ja todella kauniita ja tarkkoja kuvia, wau!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis kuvakollasi ja raikkaat kuvat ompeluhuoneesta. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti AnuElina, kiva kuulla että tykkäät :)

   Poista
 5. Kauniisti sopii kaikki yhteen: taulut, laukut, tuolit. Ja tuo lattia on aivan upea!
  Onko teillä kaikissa huoneissa samanlainen lattia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nalle! Lattia on kyllä tämän talon yksi parhaista jutuista, 90 vuotta vanhaa lautaa, alkuperäistä siis <3 Kaikissa huoneissa on lautalattia ja melkein kaikkialla valkoinen. Eteisessä on ruskea lattia, kuistilla punertava ja meidän makkarin yhdessä nurkassa punertava myös. Purettiin sieltä puolitoista vuotta sitten vaatehuone pois, eikä olla saatu aikaiseksi maalata alta paljastunutta punertavaa lautaa valkoiseksi :)

   Poista
 6. Upea asettelu! Haluaisin omallekin seinälleni tuon tyylisen tauluasetelman. Sinä kyllä osaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Hammi! Olohuoneessa taulut olivat symmetrisesti ja nyt halusin jotain muuta. Yritin laittaa taulut siten, ettei minkään taulujen reunat ole samassa linjassa ja tällainen siitä tuli :)

   Poista
 7. Tosi kaunis asetelma ja upeat kuvat jälleen, tykkään niin tuosta kuvaustyylistäsi, joka on ihan omasi näköinen. <3 Ja nahkalaukku on aika herkku myös! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, oot ihana <3

   Sain laukun äitienpäivälahjaksi :) Mahtuu vauvan vaihtovaatteet ja varavaipatkin mukaan ;) Ei ole MK mutta olen aivan rakastunut tähän <3 Liebeskind Berlin-merkkinen, ihan uusi tuttavuus mulle.

   Poista
 8. Hieno kuvakollaasiseinä. Kauniita kuvia!
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marru! Mukavaa viikonloppua sulle myös :)

   Poista
 9. Mä edelleen odotan tuota talut-seinälle -inspistä. Teidän seinä näyttää hyvältä!

  VastaaPoista