30. lokakuuta 2013

Meidän koti Kaikkien aikojen joulu-lehdessä

Kuten tuossa muutama päivä takaperin kerroinkin, toimittaja Ilona Pietiläinen ja valokuvaaja Hanne Manelius kävivät viime keväänä meillä fiilistelemässä joulua. Juttu löytyy Kaikkien aikojen joulu-lehdestä, joka löytyy jo kauppojen lehtihyllystä. 

Sain Hannelta muutaman kuvan tänne blogiin näytettäväksi, joita ei lehdessä ole, joten tässä teillekin nähtäväksi mun lempikuvat :)





Kiitos Ilona ja Hanne mukavasta päivästä sekä tunnelmallisesta jutusta ja kuvista <3 Juttua lukiessa aloin jo ihan todella odottaa talvea ja joulua!

Kuvat: Hanne Manelius

24 kommenttia:

  1. Viimeisessä kuvassa kuistin ovi on niin kutsuvasti avoinna. Oli mukavaa fiilistellä vähän lisää teidän joulua ja talvea, vaikka tuon ihanan lehtijutun jo luinkin. Ajattelin laittaa myös sen saaristolaisleivän ohjeen kokeiluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään hurjasti myös tuosta kuistikuvasta :) Ja todellakin suosittelen saaristolaislimpun testausta ja jos maidotonta vaihtoehtoa kaipaa, niin ruoka-tunnisteen alta blogista löytyy myös olutlimpun ohje, joka on myös hurjan hyvää ja jouluun sopivaa!

      Poista
  2. Minäkin tuota kuistin ovea ihailin...tai siis kuistia ja portaita...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumi kyllä kivasti "kuorruttaa" noi portaat niin raikkaan näköisiksi :)

      Poista
  3. Lehti on jo luettuna ja kiertoonkin laitettu. Paljon hienoa tunnelmaa. Vaikea uskoa, että isosisko on pikkutyttönä niin kovasti pelännyt kameraa, nyt niin kuvauksellinen ja luonnollinen... Joulua odotellessa.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, ei se näissä kuvissa näy, että on kamera ollut epämiellyttävä kaveri. Hanne vaan sai tilanteesta niin uskomattoman mukavan, että neiti oli ihan ok tilanteen kanssa. Useimmiten kyllä suuttuu tai juoksee toiseen huoneeseen, kun esim. minä osoitan kameran hänen suuntaansa :D Ja toisaalta tuossa kuvassa ovat Hannen kanssa "samoilla linjoilla", kun molemmat katselevat tilannetta kameran takaa ;)

      Poista
  4. Lehtihyllylle, mars! Joulufiilis alkaa puskea salakavalasti ja tekis melkein jo mieli ripustaa tähdet ikkunoihin, ne kun sopii niin kivasti näihin vanhoihin ikkunoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina voi että, me ollaan ihan samoissa fiiliksissä! Mä just viikonloppuna sanoin, että "ei kai tähdet ikkunoissa ole vielä liikaa, jos niitä ei sytytä lainkaan!?" ;) Vielä en laittanut mutta ehkä huomenna, kun on marraskuu ja kaikkee ;)

      Poista
  5. Vilkuilin lehden kantta ruokakaupassa käydessäni, mutta jätin sen vielä ostamatta. Seuraavalla kerralla poimin sen kyllä kärryyni, koska kotinne on niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Mun mielestä lehti oli kokonaisuudessaankin ihan kiva ja tietysti tuo meidän juttu oli hurrrjan kiva ;)

      Poista
  6. Miten ihania ja tunnelmallisia kuvia. Täytyy käydä ostamassa varmaan lehti, ihanaa fiilistellä tuttujen blogien koteja lehdissäkin. Ja kumma vaan miten se joulufiilis sieltä hipsuttelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se vaan on, että se joulufiilis tulla hipsuttelee ihan hipihiljaa, kunnes alkaa pitää jo kovempaa meteliä itsestään ;) Meillä on muuten lapsilla jo tonttulakit käytössä :D

      Poista
  7. Ihanan näköistä <3 Pakko kipaista tuo lehti ostamaan!

    VastaaPoista
  8. Ihana juttu oli lehdessä joulu kodistanne. Kauniita myös nämä kuvat täällä.

    Mukavaa joulun odotusta koko perheelle

    t.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna toivotuksista! Mukavaa joulun odotusta sullekin :)

      Poista
  9. Huokaus, miten kaunista :) Voi kumpa lumi tulisi jo pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä, mäkin odotan lunta jo! Ja kiitos huokauksista :)

      Poista
  10. Tuo teidän yhteiskuva on ehdoton suosikkini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nalle, se on mun suosikki myös! Tykkään siitä ihan hurjasti :)

      Poista
  11. Ihastuttava blogi ja kauniita kuvia!!! Pakko jäädä lukijaksi!

    VastaaPoista
  12. Kiitos ihanasta päivästä molemmille, ihana luistelukeiju hurmaa kauneudellaan:) Ihanaa joulun odotusta omenille tuoksuvaan kotiin.
    Ilona

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ilona <3 Kaunista joulun odotusta sinullekin!

      Poista