26. marraskuuta 2013

Joulukorttiotoksia

Otettiin tyttöjen kanssa tänään kuvia joulukortteja varten. Isosiskon kanssa rakennettiin "lavastus" pikkusiskon aamupäikkäreiden aikana ja käytiin läpi äidin visio ;)

170 kuvaa räpsittiin ja lähes kaikki käyttökelpoisia! Nyt pitäisi enää päättää mikä kortteihin päätyy...ehkä joku sellainen kuva, jossa tytöt katsovat kameraan...tai sitten sellainen, jossa isosisko soittaa ilmakitaraa ja pikkusiskolla on yksi kuusenkoriste melkein kokonaan suussa :D

Varmuuden vuoksi sanon itse, että aika hyvät kuvat, jos vaikka te ette tykkääkään ;) Nyt tuli kyllä otettua parhaat kuvat ikinä! Vaikka eihän noista muruista tietenkään muuta saakkaan <3

44 kommenttia:

  1. Ihania, hellyyttäviä kuvia <3 Ja kauniin blogisi lukijaksi jäin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Ruususuun äidille ja tervetuloa lukijaksi :)

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia, tein eilen täsmälleen samasta aiheesta postauksen ja meillä ei mennyt noin hyvin. Pari ihanaa kuvaa saatiin lähes sadasta räpsystä... onneksi muutama onnistui. Meillä oli kolme liikkuvaa tekijää ja keskimmäisellä oli hirmu hinku vain irvistellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo irvistely on kyllä ihan pakollinen juttu lapsille :D Niin tuo meidänkin 4-vuotias näyttää monessa kuvassa kieltä ja sitten heti seuraavissa soittaa ilmakitaraa :D Mun täytyykin tulla kurkkaamaan teidän otoksia!

      Poista
  3. Ihania kuvia<3 Hirmu ikävä teitä kaikkia!

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia pikkuisista. :) Mä suunnittelin ottavani viikonloppuna joulukorttikuvat meidän Elsasta. Saa nähdä kuinka onnistuu. :D Ostin kyllä varmuuden vuoksi jo valmiit kortit Tiimarista mikäli kuvauskohde on liian eläväinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjaana! Teidän Elsasta saa kyllä varmasti niin hienoja kuvia! Elsa olisi mun mielestä kruunannut myös nämä meidän kuvat! Jotenkin vaan kissat kuuluvat vanhoihin taloihin <3

      Poista
  5. Eihän näistä voi muuta kuin tykätä! Kaunis koti, ihanat lapset ja loistava valokuvaaja, silloin harvoin epäonnistuu :)

    VastaaPoista
  6. Suloiset neidit ja ihana ikkuna taustalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Riikka :) Ikkunat on kyllä meidän kodin makein juttu ja tytöt suloisin :)

      Poista
  7. Kauniita on, hieno kuvauspaikka tuossa upealla ikkunalla :) Kyllä mulle kelpaisi noin kauniit joulukortit! Omat kuvat tuli otettua kuvausreissulla ihan vahingossa, katunäkymää taitaa päätyä kortteihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kiva kuulla, että sulle ainakin kelpaisi meidän kortti :) Parhaat kuvat tuleekin usein vahingossa, varmaan kaunis katunäkymä sun korteissa!

      Poista
  8. Tykkään!:) Tosi kauniit kuvat, kaunis kokonaisuus!♥ Suloiset lapsukaiset:)

    VastaaPoista
  9. Suloisia kuvia! Ja oikein onnistunut lavastus. Tyypillisesti lapset istuvat joulukuvissa jossain sohvalla, tämä on ihanan erilainen ja kuvassa on toimintaa. Hieno!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos AnuElina! Mä just mietinkin, että mikä niissä sohvakuvissa tökkii mutta ehkä se on se toiminnan puute :) Näistä tuli kyllä aika luonnollisia, olen tosi tyytyväinen :)

      Poista
  10. Ihanat kuvat. Kyllä saat noista hienot joulukortit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Krisse! Pohdiskelen vielä laittaisinko hyvän joulun toivotukset kuvapuolelle vai osoitepuolelle, mutta hyvät tulee joka tapauksessa :)

      Poista
  11. Aivan todella suloisia kuvia, näistä on aistittavissa onnea, iloa ja harmoniaa (ja kaunis koti)! Ihanaa joulun odotusta! :-) -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anna :) Ihanaa joulun odotusta sinullekin!

      Poista
  12. Ihanat murut täydellinen lavastus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti äiti :) Vähän kun siirtää sohvaa ja divaania ikkunan edestä pois niin saa näköjään aika kivan kuvauspaikan :)

      Poista
  13. Voi, mie haluaisin teiltä joulukortin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Nalle, kyllä meiltä kortin saa! Laitat vaan yhteystietosi osoitteeseen aamuomenatarhassa@gmail.com , niin laitetaan kortti postin kuljetukseen :)

      Poista
  14. Ihanaisia kuvia ja toki myös ihanaisia lapsia!

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia ja kaunis lavastus! Teilläkin pikkuinen jo seisoo! Täällä sama juttu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria <3 Joo, ollaan ihan lirissä pikkuisen kanssa! Juuri tuli 7kk täyteen, eikä järkeä päässä lainkaan ja kovasti tykkää nousta tukea vasten seisomaan, vaikka on kyllä aika hutera meno :D

      Poista
  16. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Hienolta näyttää <3

    VastaaPoista
  17. Oi tosiaan ihana kuvia ja niin sopot mallit <3

    VastaaPoista
  18. Kiitos kortista! On ehkäpä kaunein kortti, mitä meidän jääkapin oveen on ripustettu! :) Mukavaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erja, olet ihana <3 Mukavaa kuluvaa vuotta teille myös!

      Poista