3. marraskuuta 2013

Näkemyseroja välihuoneessa

Olen monen vuoden odottelun jälkeen löytänyt itselleni täydellisen villakangastakin, joka toivottavasti palvelee taas monen monta talvea! Se on aika kivan värinen, hiukan beige, hiukan persikka ja hiukan vaaleanpunainen.

Maksimoidakseni ihanasta takista nauttimisen, toin sen välihuonetta kaunistamaan <3 

Samalla tuli kiikutettua sisälle hurjan mukavat saapikkaat, huivi ja äitienpäivälahjaksi saatu laukku, joka vetää sisäänsä KAIKEN tarvittavan :)

Isännän reviirinmerkkausta heti viereisellä tuolilla ;) Isäntä maksimoi farkuista, remppahousuista ja verkkareista nauttimisen :D Onneksi nämä "näkemyserot" mahtuvat meille ihan hyvin...kunhan ovat nätisti viikattuna ;)

Remppahousuista tulikin mieleen, että kovasti kutkuttaisi maalata tästä välihuoneesta joku/jotkut seinät Kalklitir-maalilla! Vois tulla aika kiva :)

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

17 kommenttia:

  1. Ihana takki! Siitä huokuu jollain tavoin vanhan ajan henkikin ja väri ihana. Voisin haluta itsellenikin sellaisen. Mistä löysit? Ja kiitos kivasta blogista, mitä silloin tällöin seurailen.

    Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jaana! Niin tosiaan on sellaista vanhan ajan henkeä takissa, enpä tullut edes ajatelleeksi ennen, kuin sanoit! Takki on Zarasta, Helsingin Aleksanterikadun liikkeestä :)

      Poista
  2. Ihana takki! Erityisesti laukku kuitenkin pistää silmään, näyttää juuri sellaiselta "hoitolaukulta" jonka tarvitsisin. Onko minkä merkkinen+mallinen?

    Heppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Heppu! Laukku on Liebeskind-Berlin merkiltään, mallia en nyt äkkiseltään löytänyt. Hoitolaukkuna tuo on mullakin ollut, mahtuu vaipat, pyyhe, käsidesit ja muut. Ja on siellä kalenteri, lompakko, neuvolakortit ja välillä kamerakin :)

      Poista
    2. Kiitos. Kerrotko vielä, minä merkkinen takki on, jos vaikka täältä tampereelta sellaisen löytäisin....

      Jaana

      Poista
    3. Juu, eli takki on Zaran. Ei taida Tampereelta siis saada ja viimeksi, kun olen asiaan perehtynyt, niin Zara ei toimita Suomeen verkkokaupassakaan :/

      Poista
    4. Kiitos laukkutiedosta ja hyvä kuulla että olisi siihen käyttöön passeli! nyt vaan kirjottamaan joulupukille;)

      Heppu

      Poista
    5. ..palaan vielä kuitenkin kysymään, että onko laukussasi vihreä vuori? Scafati -niminen malli näyttää hyvin samalta :)

      Heppu

      Poista
    6. On Scafati malliltaan :) Sitten vaan kynä ja paperia käteen ja Korvatunturille postia ;)

      Poista
  3. Ihana takki, tosi kaunis ja ajaton malli. :) Laukku on kyllä ihana myös, kyllähän niiden pitää näkyvillä olla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jenni :) Takki roikkui eteisessä pari päivää ja sitten se oli otettava näkyvämmälle paikalle, kun eteisessä käydessä sitä aina huokailin :)

      Poista
  4. Hahah, ihanat näkymyserot :) Siun puolen tästä kattauksesta ymmärrän jostain syystä paremmin! :)

    Ihanaa Sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin nämä mun jutut istuu sisustukseen paremmin :) Isännän tuolin ohi kulkiessa voi vain hetkeksi sulkea silmät :D

      Ihanaa sunnuntai-iltaa sullekin!

      Poista
  5. Ooh, mikä takki! Ja laukku! Muakin on houkuttanut tuo Kalklitir. Mun täytyy vaan odottaa ihan omaa kotia, että uskaltaisin haaveitani toteuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se Kalklitir kai näyttäisi aika pehmeältä mattapintoineen.

      Niinhän se on, että omassa kodissa saa ihan vapaasti päättää mitä tekee. Mutta suunnitelmia ja haaveita voi olla jo valmiina odottamassa :)

      Poista
  6. Oi miten kaunis huivi! :) (muunmuassa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Laura :) Huivi on yksi mun lempihuiveista <3

      Poista