22. syyskuuta 2014

3 Omenasmoothieta

Onhan teilläkin vielä omppuja jäljellä!? Meillä on keittiössä korillinen ja pihalla ehkä muutama laatikollinen. Ja talviomenoita on menossa kuistille varastoitavaksi. Pudonneet talviomenat laitan varmasti kuivuriin ja osan loppusadosta laitan myös lohkona pakkaseen, sillä sain teiltä niin uskomattoman määrän hyviä vinkkejä omenoiden hyödyntämiseen, että joitain niistä on toteutettava vielä myöhemmin. Ja osa menee jokapäiväiseen smoothien joukkoon. Kolme kehittelemääni omenasmoothieta löytyykin nyt ohjeineen Novelle.fi-sivustolta, tässä suora linkki juttuuni. Käykää kurkkaamassa ja kertokaa, mikä lähtee kokeiluun ensimmäisenä?

Mukavaa viikon alkua teille!

14 kommenttia:

 1. Hei kiitos näistä smoothie vinkeistä ja muista säilöntävinkeistä! Meillä on 5 omenapuuta enkä ole osannut niistä leipoa kuin piirakoita yms..loput olen jakanut pois ompuista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain Matkatar! Vielä ennättää muutakin, kuin piirakkaa...jos omppuja vielä on. Ensi syksynä sitten ainakin :)

   Poista
 2. Hyvän kuuloisia ohjeita, täytyypä testata kun omenoita meilläkin riittää vaikkei pihalla ole yhtäkään omenapuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä Hannele! Kiva, että omppuja riittää :)

   Poista
 3. Omenasmoothie menee kokeiluun tänään :) mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkähän version teet!? Toivottavasti maistuu :) Mukavaa päivää sinnekin!

   Poista
 4. Omppuja on vielä ja vitsit tuo kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin smoothieihin saa aina pari omppua taas menemään :) Meillä on ainakin syksyn edetessä maistunut omena tässä muodossa melkein paremmin, kuin sellaisenaan ;) Toivottavasti maistuu Saga!

   Poista
 5. Oo! Meillä ei omaa omenasatoa ole, mutta taidanpa turvautua jonkun toisen satoon ja testailla vinkit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä Janni! Kannattaa testata, näillä saa helposti päivän hedelmä- ja marjamäärän nautittua smoothien muodossa :)

   Poista
 6. Puolukka-omena-kookos menee kokeiluun heti tänään!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti maistui Helena! Puolukka-omena-kookos on mun toinen lemppari ja toinen on omena-inkivääri. Noista ei millään pysty päättämään, kumpi on parempi :)

   Poista
 7. Omena-kookos-puolukka menee meillä kokeiluun heti huomenna :) …muuten tuossa smoothiessa onkin omppu ollut päämakuna jo parisen viikkoa, joten kiva kokeilla ihan jotain uutta ! Kiitos siulle ! odotan jo huomis aamua ja tuota juomaa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, kuulostat ihanan innostuneelta! Toivottavasti maistuu ja ihanaa tiistain huomenta :)

   Poista