11. syyskuuta 2015

Aamulla

Tämä viikko on hujahtanut ihan silmissä! Minne hävisivät ne kaikki päivät maanantain ja tämän päivän väliltä? Kalenterista katsomalla tiedän kyllä missä olen ollut ja mitä olen tehnyt. Intensiivistä suunnittelua, valmistelua, valokuvausta ja kuvan käsittelyä. Pyykkien pyöritystä ja tiskaamista...kai olen ruokaakin tehnyt. Ja parit päikkärit olen nukkunut ainakin :D 

Viikko on vienyt jotenkin mukanaan niin voimakkaasti, etten ole huomannut sitä, kuinka päivät ovat vaihtuneet yöksi ja taas aamuksi. Tai siis olen kyllä yölläkin nukkunut... En tiedä osaanko selittää. Viikko on ollut jotenkin hassusti sellaista kokonaista massaa, onneksi ihan tosi kivaa massaa :)

IMG_4617
Kuva tytöistä on yhdeltä kesäaamulta, kun käytiin lähistöllä pikkuisella kävelyllä. Kävin samassa paikassa eilen aamulla ja matkustin päässäni lapsuudenkodin takapihalle. Polulla oli jo runsaasti haapojen lehtiä ja ne tuoksuivat ihan samalta, kuin lapsuudessani.

Tässä koko ajan muuttuvassa maailmassa on vielä asioita, jotka pysyvät ennallaan...ainakin muistot ja haavanlehtien tuoksu <3

Aurinkoista syksyistä viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Suloinen kuva <3 Tiedätkö juuri tänään ajattelin, että mihinköhän tämä viikko on hujahtanut. Mukavaa tekemistä ollut ja tulee vielä viikonloppu olemaan, mutta että juuri tuo kun päivät sekoittuvat massaksi. Luulen tietäväsi mitä ajoit takaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pääsit mun fiiliksiin sisään! Jotenkin musta tuntuu, että se päivien massautuminen liittyy jotenkin siihen, että kokeeko itse hallitsevansa päivää vai viekö päivä eteen päin ja itse sen mukana.

   Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

   Poista
 2. Hei,kaunista kuvaa taas tyttäristäsi,jotenkin hellyttäviä keveissä kesämekoissa.
  Haavan tuoksusta tulee minullekin lapsuuden koulumatka mieleen , ihania muistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Seija! Kesäkuvia on nyt niin kiva katsella, kun ulkona on jo pimeää ja vesi ripsii ikkunoihin :) Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

   Poista