24. syyskuuta 2015

Joskus voi myös väsyttää

IMG_8054
Tämä viikko on kulunut tiiviisti työpöydän äärellä juuri niin, kuin ajattelinkin. Ja tänäpäisen jälkeen on aivot niin solmussa, ettei mitään rajaa. Lukuisia viestejä sinne tänne, toisiin vastaamista ja monen asian samanaikaista ideointia. Täytyy taas kirjoittaa hommista lista pöytään, että osaan paremmin tehdä yhtä asiaa kerrallaan. Eli töitä, töitä ja töitä! 
IMG_8043
Ja lapset pyörivät jaloissa samalla... tänään mietin ensimmäistä kertaa ihan tosissani, että jos tämä homma etenee tällaista vauhtia, niin multa loppuu pian tunnit päivistä. Intensiivistä työaikaa on siis pienemmän päikkäriaika ja illalla kahdeksan jälkeen, kun mies lähtee tyttöjen kanssa unipuuhiin. Ja lisäksi tällaista klo 17.45 aikaa, kun vieressä pyörii pikkukakkonen...se huono puoli on työpisteestä olohuoneessa, että väistämättä tiedän mitä Kasperille ja Liisalle kuuluu...
IMG_8049
Nyt on kyllä kokonaisuudessaan aika monta rautaa tulessa. Ehkä se on ohimenevää... Mutta mitä sitten, jos ei olekaan? Mun on varmaan pakko alkaa miettiä pienemmälle jotain ohjelmaa edes yhdeksi päiväksi viikossa, kun isosisko on eskarissa. Jos sillä aukeaisi vaikka kaksi tuntia lisää työaikaa viikkoon! Kahdessa tunnissa voisi tehdä jo vaikka mitä! Ajatus muhimaan siis.
IMG_8058
Tälle päivälle lienee kaksi eri vaihtoehtoa. Joko huilaan koko loppupäivän ja toivon aivojen suoristuneen huomiseksi tai sitten otan nyt pienet nokoset, että pystyn jatkamaan taas illalla.

Ehkä kuitenkin kirjoitan sen listani tänään ja jatkan sitten huomenna uudella energialla!

Rentouttavaa iltaa teillekin ja hyvää virtaa loppuviikkoon :)


P.S.Tasan kolme kuukautta jouluun.
P.P.S. Sori, jos joku ei olisi halunnut herätä joulutodellisuuteen ;D

15 kommenttia:

 1. Kuulostaa (oivoi) niin tutulta!! Yrittäjä olen ja hoitovapaalla. Lapsia ja töitä vuoronperään ja samanaikaisesti! Välillä haluaisi keskittyä asioihin ihan ajan kanssa, mutta on tässä oppinut melkoiseksi multitasking maisteriksi :D
  Ja joulubloggarina olen herännyt jo ajat sitten, hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sävelet siis sielläkin Miru, mäkin olen hoitovapaalla oleva yrittäjä :D

   Jep, montaa juttua voi pyörittää samaan aikaan ja sitten, kun saa tunnin tai kaksi tehdä asioita ilman keskeytystä, niin hyvänen aika, mitä kaikkea siinä ajassa ehtiikään!

   Mukavaa joulun odotusta teille, hih ;)

   Poista
 2. Muistan kyllä nuo ajat kun lapset olivat pieniä ja niin monta hommaa oli tehtävänä, toiset liittyen töihin ja toiset taas kotiin. Kyllä ne kiireajat ohi menevät. Näin jälkeen päin ajatelleen oma viehätyksensä niissäkin oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmasti oikeassa Anneli, että ainakin pitkällä tähtäimellä homma rauhoittuu jossain vaiheessa! Tällä hetkellä päällimmäinen tunne on olla tarpeellinen monessa mielessä ja sehän on ihan mukava tunne :)

   Poista
 3. Minä bongasin tänään ekat jouluvalot ym kaupassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti!? Kyllähän se sieltä ryminällä tulee :D

   Poista
 4. Aikaista huomenta! Olen itsekin miettinyt aikaa kolmen lapsen kohdalla miten kiireisiä oli vuodet, kun he olivat pieniä. Olen aina tehnyt kolmivuorotyötä ja ilman omaa äitiäni ei olisi selvitty, vaikka hoitopaikka lapsilla oli. Nyt jo seuratessani mummin poikien kasvua ja hoitorumpaa , olen yhdestä asiasta kiitollinen että tyttäreni voi tehdä lyhennettyä työviikkoa ja nauttia lapsista. Lapset kasvaa niin nopeasti. Tulipa turhan pitkästi. Voimia Anna sinulle ja on lupa olla väsynytkin .

  VastaaPoista
 5. ...niin se joulu! On ollut jouluihmisellä jo montakertaa mielessä ! Kynttilän valoa syyspäiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Seija! Ilman apua ei olisi selvitty meilläkään. Parhaillaankin esimerkiksi opiskeluni ovat täysin omien vanhempieni avun varassa, he tulevat opiskelupäivinä aina meille tyttöjen seuraksi. Onneksi se on parhaillaan mahdollista. Onneksi jo yhden illan huilaaminen helpotti taas tilannetta, eikä aivot ole yhtään niin solmussa, kuin eilen :)

   Ihanaa syksyn jatkoa Seija sinulle ja joulun odotusta :)

   Poista
 6. Ostin tänään kauniin vihon, jonka kannessa oli sinunoloinen kuva. Vihertävä lasipullo ja kukkia. 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Tiedätkö Tuija, että saat minut kommenteillasi aina hyvälle mielelle <3

   Poista
 7. Anteeksi mitä? 3 kk jouluun? Taidan siirtyä pyörimään hetken paniikissa ympyrää... Sitä ennen toivotan tsemppiä ja jaksamista kiireiseen arkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Sari, enää alle 3 kuukautta! Järkyttävää eikö ;)

   Kiitos toivotuksista :) Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 8. Kuulostaa mukavalta tuollaiset työt :) Niin ihanaa kun joulu lähestyy!!

  VastaaPoista