13. syyskuuta 2015

Täydellinen päivä

IMG_7788
Olin viimeinen, joka aamulla laskeutui vintin portaita alakertaan, kello oli yhdeksän. Alhaalla tuoksui kahvi (kuten jokaisena aamuna, ihana mies <3) ja lapset olivat jo askartelupuuhien kimpussa. Kahvia, rakastan kahvia. Ja aamupalaa. Lenkille kameran kanssa. Kuuntelin hiekan rapinaa lenkkarin alla vaikka lehtien kahina puissa melkein peitti sen. Metsän kohdalla tuli selkeästi hiljaisempaa ja hiekka rapisi voimakkaammin. Jututin muutamaa vastaantulijaa. Ihmiset ovat sunnuntaiaamuna erinomaisella tuulella, tiesittekös.
IMG_7801
Lenkin jälkeen sisätöitä, pihatöitä, lasten puuhien ihmettelyä, omppuhommia ja mitä näitä nyt on.
IMG_7803
Päivällisen kuittaaminen leivällä, nerokas NEROKAS ratkaisu tähän päivään. Ja vähän tuhdimpi iltapala.
IMG_7794
Nyt pihasaunan löylyjen jäljiltä rento ja puhdas olo. Lapsetkin jotenkin todella hyväntuulisia ja sopuisia. Saunan jälkeen pötköttivät vierekkäin sohvalla ja kun sanoin, että pitää lähteä hammaspesulle niin isompi sanoi "meillä oli just niin ihana tunnelma tässä" <3

Seuraavaksi lasi hyvää olutta miehen kanssa sohvalla ja sitten puhtaisiin lakanoihin huilimaan. Pian uutta ja innostavaa viikkoa kohti.

Ihan hurjan hyvä päivä, taas. Täydellinen.

8 kommenttia:

 1. Ihana miten saat ihan tavallisen päivän kuulostamaan niin mahtavalta! Olen itsekin alkanut etsiä niitä pieniä kivoja juttuja jokaisesta päivästä ja yllättävän paljon niitä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavalliset päivät ovat parhaita...ja niitä on paljon :)

   Poista
 2. Hyvätunnelmainen päivänne välittyi hienosti myös lukijalle ja kuvat peesasivat rauhallista fiilistä!
  Jäi rauhaisa tunnelma itsellenikin postauksesi luettuani ja siirtyi omaan elämääni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Mirjam-Matilda <3 Kaunista viikon jatkoa sinulle!

   Poista
 3. Voi kun kauniita kuvia ja juttuja.. taas <3 -Eriikka (Kirjoitamme blogiamme yhdessä, mutta tuo miekkonen ei juuri lue, saati kommentoi toisten blogeja :))

  VastaaPoista