25. marraskuuta 2016

En tykkää

RG7A2425
Olen koko viikon pohtinut paljon ihmissuhteita. Olen miettinyt millaisten ihmisten kanssa viihdyn ja millaisten ihmisten kanssa haluan viettää aikaa. Olen miettinyt millaisessa asenneympäristössä haluan olla ja voinko vähentää negatiivisen ympäristön vaikutusta itseeni. Olen miettinyt ketkä ovat niitä, jotka kerta toisensa jälkeen saavat minut ahdistumaan tai pahastumaan ja niitä, jotka kerta toisensa jälkeen saavat oloni tuntumaan hyväksi, hyväksytyksi ja arvostetuksi. Olen miettinyt kuinka paljon ihmiset huomaamattaan levittävät negatiivisuutta ja kuinka paljon ihmiset ihan tietoisesti levittävät hyvää ympärilleen. Ja myös päin vastoin. 

Olen miettinyt miten ihan mukavat ja hyvät ihmiset kommentoivat asioita todella ajattelemattomasti sosiaalisessa mediassa. Arvostelevat muiden ulkonäköä ja älykkyyttä. Olen miettinyt monessa kohtaa, että kommentoisinko ja kysyisinkö, että voisiko henkilö sanoa saman myös ihan henkilökohtaisesti arvostelemalleen ihmiselle. En ole kommentoinut, olisi ehkä pitänyt. Olen miettinyt miten myös media tyrkyttää tätä arvostelua ihan joka paikkaan kysymällä "Huippuhyvä idea vai hävettääkö?" Anteeksi mutta mun on vaikea ymmärtää tällaisia kysymyksiä. Okei myönnetään, olen ollut liikenteessä vähän herkillä korvilla ja silmillä mutta se on joskus ehkä ihan vaan hyvä asia.

Jossain kohtaa näköjään myös mun mitta tulee täyteen ja se on nyt. En tykkää, en sitten yhtään. En tykkää olla jatkuvan negatiivisuuden aallon painostuksessa. En tykkää niistä, jotka saavat mut ahdistumaan. Ja huonossa hengessä tehdystä arvostelusta, siitä en tykkää sitten yhtään.

Tällaisia ajatuksia mun päiväkahvien seurana...ei ihan kevyin viikko mutta onpahan tullut mietittyä...
RG7A2395
Ja nyt, kun sain tämän sanottua, pyydän että sinäkin mietit asiaa seuraavan kahvikupin seurana.

Toivotan teille oikein hyvää ja positiivista viikonvaihdetta! Mä menen nyt laskemaan stressitasoja kissojen kaveriksi <3

14 kommenttia:

 1. I feel you <3
  Välillä pitää pysähtyä ja miettiä itsekin, että olisiko kumminkin asiat ihan hyvin, vaikka kurjia asioita tapahtuu.
  Mukavaa viikonloppua sinne ja voin tuntea kisun pehmeyden tuosta kuvasta, mjau <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilma sä olet yksi niistä, jotka saavat olon hyväksi, aina löytyy ymmärrystä <3

   Ja kyllä, itsekin pitää aina pysähtyä, että pysyisi oma asenne positiivisena :)

   Pusuja sinne ja ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Voi, kuinka samanlaiset ajatukset on omassa päässä pyörineet. Hienosti sanoitit asian <3
  Täytyy yrittää viljellä positiivisuutta aina, kun se on mahdollista. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Hanna sulla on ollut mukava ja positiivinen viikonloppu :) <3

   Poista
 3. Anna <3

  Hyvä, että olet ollut herkillä korvilla ja silmillä liikenteessä. Kaltaisiasi ajattelijoita juuri tarvitaan.

  Hassua, että nämä samat asiat ovat olleet myös mun mielessä viimepäiviä. Olen tietoisesti kiinnittänyt tähän asiaan huomiota ja päättänyt, ettei negatiivisuus saa tarttua minuun. Varsinkaan näinkin raskaan ajanjakson aikana, kun on muutenkin pimeää ja kylmää.

  Jätän aamuisin jopa negatiiviselta kuulostavat uutisetkin väliin, vaikka hyvähän se on olla perillä maailman tapahtumista. Jos silti saisin itse päättää, kertoisin maailman kauneudesta ja siitä, kuinka arvokasta elämä täällä on. Ihan se, että meillä täällä on puhdas ilma ja turvallinen maa. Kädet, jolla tehdä töitä ja jalat, jolla kävellä mitä hienoimmissa paikoissa.

  Jokatapauksessa, hyvä, että tunnistat, ketkä ympärillesi antavat energiaa ja rakkautta. Sitä myötä itsekin jaksat antaa hyvää mieltä eteenpäin. Tiedän sinun osaavan sen.

  Ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jutta kulta muru ihana rakas <3 Mulla on niin kova ikävä <3 Meidän pitää nähdä pian ja ihan kahdestaan!!!!

   Poista
 4. Tuo ihmisten käyttäytyminen sosiaalisessa mediassa on useasti ihan uskomatonta. En voi käsittää miten negatiivisia ja ilkeitä ihmiset voivat somessa toisilleen olla, eikä varmastikkaan monikaan sanoisi niin toiselle päin naamaa. Aihe kyllä saa minut kiukustumaan. Mutta hyvä kirjoitus, antaa ajattelemisen aihetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama fiilis Lottakoo, vaikea käsittää ihmisten somekäyttäytymistä ja valitettavasti ihan päivittäin. Mietin paljon myös sitä, että kun tämä asia on kehittynyt tällaiseksi aika lyhyessä ajassa, niin mitä tästä vielä onkaan tulossa. Toivottavasti herätään ennen, kuin homma menee tosi rumaksi :(

   Mutta nyt positiivinen oma fiilis taas päälle ja hyvän mielen kanssa liikkeelle :) Se on onneksi tarttuvaa se hyvä mieli :)

   Poista
 5. Anna, sinulla on sana hallussa. Ihmeellistä on, että minäkin olen pohtinut aivan samoja asioita juuri tässä viime aikoina. Tietoisesti suojaan itseäni monilta itseäni rasittavilta asioilta, mutta aina tulee niitä tuikahduksia yllättävästi. Herkkävaistoisen ihmisen on huolehdittava omasta jaksamisestaan tarkasti punniten, mikä milloinkin on tarpeen tai tärkeää. Kuvistasi saan iloa ja voimaa! Kiitos! <3 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Vaikken ole sinua tavannutkaan, niin uskon meidän olevan monella tapaa samankaltaisia! Odotan, että viimein jossain tiemme kohtaisivat :) <3

   Poista
 6. Niiin samankaltaisia ajatuksia pinnalla. <3

  VastaaPoista
 7. Viisaita ajatuksia <3 Lupaan ainakin omalta osaltani keskittyä loppuviikonlopun vain positiivisiin ajatuksiin :) PS. Niiin ihana kisu kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu <3 Toivottavasti viikonloppusi on ollut mukava ja samaa linjaa toivon myös tulevalle viikolle :)

   P.S. Nää meidän kisut on niiiin ihania :)

   Poista