7. marraskuuta 2016

Kun jotain hankkii

RG7A1013
Tässä se mun heräteostos on nyt vähän laajemmassa kuvassa. Vitsit, että tykkään siitä kyllä tosi kovin! Viimein alkaa tuntua siltä, että pöytä on riittävän iso täyttämään tätä isoa olohuonetta, eikä tarvitse edes turvautua niihin kahteen metrin levyiseen jatkopalaan, jotka odottavat pihasaunan pukkarissa ;) Tykkään siitä, että pöytä on iso ja massiivinen, näen siinä jo kauniin joulukattauksen ja kuusi loistaa sen vierellä...jos siis kuusi meillä tänä jouluna viihtyy, kun nuo kissat todennäköisesti sekoavat moisesta aivan täysin.
RG7A1008
Pöydän iästä en osaa sanoa mitään, jos joku osaa kertoa missä ja milloin tällaisia on valmistettu, niin nyt saa mielellään kertoa! Pöydän alkuperäinen väri vaikuttaisi olleen ruskea ja aika kovin tekisi mieli rapsuttaa se esiin mutta ehkä kokeilen ylimääräisen jatkopalan kanssa ensin (en enää tänään, enkä edes tällä viikolla :D) miltä alkuperäinen väri näyttää.

Pari tuolia pöydän ympärille ehkä tarvittaisiin ja niitä tässä talossa riittää jo vaikka kuinka paljon mutta en tiedä ovatko ne sellaisia, jotka tähän kelpuutan. Sirot ja yhteneväiset tuolit olisivat jyhkeän pöydän rinnalla kauniit...eipä ollut tuoliongelmaa ennen tätä pöytää. Se on se, kun jotain hankkii, niin seuraavaksi joutuu hankkimaan jotain lisää. Ja nyt, jos sille linjalle lähdetään, niin kynttilänjalkoja on näin isoon pöytään aivan liian vähän ja joku 1920-luvun tapetti sointuisi kokonaisuuteen tosi jees... Menee siis kirppikset ja Tori tiukkaan syyniin tuolien ja kynttilänjalkojen suhteen, tapetin unohdan just tällä minuutilla ja leikin, ettei se käynyt mielessäkään.

Mutta silti, lisähankintoja tai ei, kyllä tämä pöytä oli oikea onnenpotku, kun se ihan itsestään käveli mun eteen, oli niin ihana ja sopivan hintainen ja vielä just ja just mahtui meidän ovesta sisään yksi jalka kerrallaan hiljalleen nitkuttamalla :D

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin Lottakoo! Yleensä en heräteostoksiin lähde, kun ne usein osoittautuvat jälkikäteen vikaostoksiksi mutta tällä kertaa onni potkaisi ihan kunnolla :)

   Poista
 2. Voi miten kaunis pöytä! <3 Se tuo tilaan juuri oikeanlaisen tunnelman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Mä tykkään myös tunnelmasta, jonka se tähän tilaan tuo ja vihdoinkin meillä on olohuoneessa riittävän iso pöytä, nimittäin tila on todella iso ja sen vuoksi mielestäni jotenkin todella hankala sisustaa. Enää ei ole sitä ongelmaa :)

   Poista
 3. Oih, onpa kaunis pöytä! Ja sopii tosiaan tilaan täydellisesti <3 Kelpaisi mullekin, tosin kun taannoin kannettiin uutta sohvaa sisälle päätin, ettei ihan hetkeen hommata mitään isompaa kalustetta :D On se aina semmoinen urakka... Mutta hieno juttu, että pöytä päätyi paikalleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, sama ajatus kävi mun mielessäni myös, kun hivutettiin pöytää sisään :D Ja luulen kyllä, että meidän isot kalustetarpeet on tämän pöydän myötä aikalailla täytetty, joten seuraavaksi sitten pitää kantaa jotain ulospäin välillä, jos haluaa jotain sisällepäin myös :)

   Poista
 4. Loistolöytö! Muoto on kaunis! Sinulla on hyvä vainu tällaisten suhteen ja mainiota, että mahtui ovesta. Tiistai-iloja! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää Tuija, että melkein jo lähdettiin kantamaan pöytää takaisin saunan pukkariin, kun ei se meinannut mitenkään päin mahtua ovesta. Mietittiin jopa ovenkarmien irroitusta mutta onneksi sitten viimeisellä yrittämällä se mahtuikin sisään aina yhden jalan verran kerrallaan :D

   Poista
  2. Onneksi olitte sinnikkäitä! Kuusen voi kiinnittää vahvalla siimalla kattoon. Meillä se toimi, kun kissaneidot olivat nuorina vauhdissa. Pari kertaa kotiin tullessa kuusi oli kenollaan kivan leikkihetken seurauksena. Keksimme ratkaisun, joka toimi. Enää sille ei ole tarvetta, kun Alli -neiti on autuaammilla metsästysmailla ja siskonsa Elli vanhuuden kankea. Jouluideoimisiin! Tuija

   Poista
 5. Voi että miten upea pöytä! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aidafoun, olen tästä itsekin aivan fiiliksissä <3

   Poista
 6. Upea pöytä ja sopii niin hyvin teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika, kiva kuulla! Vaikka tykkäänkin kovin vaaleasta ja raikkaasta fiiliksestä, niin pakko myöntää, että tässä kohtaa kaipaisin myös jotain kontrastia tähän näkymään. Mutta pitääpä malttaa vähän, kun tapetointikaan ei ole millään muotoa ajankohtainen :) Ehkä kannan varastosta jotkut tummat tuolit tämän ympärille :)

   Poista
 7. Uulalaa mikä pöytä!♡ Vanhat, oikeesti isot ja jatkettavat pöydät tuntuu olevan aika kiven alla. Sulla kävi melkonen tuuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt vasta tajuan, että tässä oli tosiaan aikamoinen tuuri kyseessä! Pöydällä on nimittäin niin hurjat mitat, että luulen, ettei tällaisia saa nykyään, kuin teettämällä...ellei sitten satu ihan huikea tuuri ja iso ja vanha pöytä tule jossain kohtaa vahingossa vastaan :)

   Poista