23. marraskuuta 2016

Runotytöt

RG7A2291
Saima taisi olla ensimmäinen Annastiinan työ johon törmäsin. Näin sen Lohja-värityskirjan kannessa ja ihastuin samalla sekunnilla. Seuraava ihastus oli erään lastenvaateliikkeen ikkunapiirros Helsingissä ja jälleen sama nimi löytyi kuvituksen takaa. Hyvin pian näiden ihastusten jälkeen Annastiina oli muhun yhteydessä, kun hän taas oli ihastunut kuviini. Ja mehän treffattiin, kun asutaan samassa kaupungissa ja mehän kehiteltiin yhteistyökuvioita tietysti saman tien. Annastiina suunnitteli blogini yläbannerin ja mä otin hänen yritykselleen kuvia.
RG7A2309
Vajaa kuukausi sitten Annastiina esitteli Instassa Mirjami-runotytön ja kyseli pitäisikö Saimasta ja Mirjamista tehdä julisteet. Taisin kommentoida "Painoon vaan saman tien!" tai jotain muuta vastaavaa. Ja nyt julisteet ovat mulla jo olohuoneessa kehyksissä ja ihastun yhä vaan edelleen ja uudelleen.
RG7A2313
Julisteiden lopullista paikkaa pitää vielä vähän miettiä, sillä tytöt ovat näihin runotyttöihin aivan yhtä ihastuneita, kuin äitinsäkin ja luulen, että meillä on pitkät neuvottelut edessä. Mun mielestä julisteet saisivat jäädä olohuoneeseen joko seinälle tai sitten näiden kaappien päälle mutta tytöt ovat sitä mieltä, että ainut oikea paikka on heidän makuuhuone. Kai mun on pakko antaa periksi tällä kertaa, vaikka toki tytöistä voisi tehdä ihan omatkin piirrustuksensa, Annastiina nimittäin tekee myös uniikkiteoksia tilauksesta.
RG7A2325
Julisteita löytyy Annastiinan yrityksen, Kiinnosteen verkkokaupasta ja uniikkiteoksia kannattaa kysellä myös www.kiinnoste.fi.

Julisteet on saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

6 kommenttia:

 1. Oih, ompa kivoja julisteita.
  Mutta mikä vaaleanpunainen herkkukaappi tuolla uunin viereesä asustaa:)
  -Hellen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsit Hellen, tuo herkkukaappi on meidän telkkarikaappi :) Siellä on televisio ja kaikki muut vastaavat laitteet, joita en halua katsoa, kun eivät ole käytössä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö olekin Seija, tykkään näistä Annastiinan kuvituksista tosi kovin!

   Poista
 3. Kauniita, puhuttelevia! Kaappikaunokainen 💕 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Annastiinan julisteet ovat just mun tyyliä! Ja arvasin, että sä tykkäät myös :) <3

   Poista