18. joulukuuta 2016

Jouluinen fiilis valtaa mielen

RG7A3559
Kulunut viikko on pitänyt sisällään monenlaista. Matkustin Keski-Suomeen kuvaamaan kahta kaunista joulukotia ja nautin siellä valkeasta maisemasta. Ihania ihmisiä ja mieletöntä vieraanvaraisuutta.

Treffasin kahta rakasta ystävää lahjojen paketointitalkoilla. Talkoot olivat suunnitteilla jo vuosi sitten mutta silloin influenssa pisti kapuloita rattaisiin. Tänä vuonna sain ideani toteutettua ja katoin herkkuja pitkälle pöydälle, kuunneltiin joulumusiikkia, vaihdettiin kuulumisia pitkälle iltaan ja paketoitaan samalla muutamat lahjat.
RG7A3580
Viikonlopun aikana kohtasin lisää hienoja ihmisiä, uusia tuttavuuksia, joiden kanssa varmasti tullaan olemaan tekemisissä jatkossakin.
RG7A3728
Tänään aamulla kävimme tytön kanssa järvellä kuvaamassa, aamu-usvassa hiljaisella laiturilla.
RG7A3542
Tänään myös kannettiin kuusi sisään ja tytöt koristelivat sen. Parhaillaan keittiöstä tulvii piparin tuoksu, kun mies leipoo tyttöjen kanssa. Joulufiilis on ehdottomasti täällä.
RG7A3575

RG7A3595

RG7A3695

RG7A3547

RG7A3571

RG7A3606
Huomiselle olisi vielä luvassa kuvien editointia ja tiistaina hoidan muutamia muita työasioita. Sen jälkeen alkaa joululoma ja mun suunnitelmissa on nauttia jokaisesta hetkestä. Ihan just se alkaa!!

4 kommenttia:

  1. Voi, kuinka kauniita kuvia ja sanoja! Joululoma on nurkan takana. Ihanaa! Punatakkinen tyttö muistuttaa omaani vuosien takaa. Odotan sitä, että on koko perhe taas koolla samalla mantereella. 💚 Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania koko perheen hetkiä teidän jouluunne Tuija <3

      Poista