12. joulukuuta 2016

RG7A3161
Viikonloppu vierähti jo kivan jouluisissa tunnelmissa. Kävimme perheen kanssa Lohjan menneen ajan joulumarkkinoilla ja herkuttelimme riisipuurolla. Pikku hiljaa voisi alkaa miettiä myös jouluruokien suunnittelua. Mutta vielä ennen sitä käyn hakemassa ideoita Keski-Suomesta, kun kuvaan siellä kaksi joulukotia tiistaina ja keskiviikkona. Ne ovatkin viimeiset kuvaukset ennen joulua ja niiden jälkeen keskityn hetkeksi editoimiseen, ennen pientä joululomaa.
RG7A3164
Joulumarkkinoilta löytyi jo perinteeksi muodostunut uusi puinen tiskiharja. Se on jo käytössä, kun edellinen, vuosi sitten ostettu hyvästeltiin ja heitettiin takkaan taloa lämmittämään. Ihastuin myös virolaisen saippuamerkin pakkaukseen ja ihastuin vielä lisää, kun sisältä paljastui mustansininen saippuapala. Vielä hiukan enemmän ihastuin, kun otin saippuan heti kokeiluun, aivan IHANA.
RG7A3170
Ostin myös muutaman kulhon lempikeraamikoltani Tuijalta, Tuias. Todella kaunis ja tasapainoinen pyöreä muoto, kuin laakea teevati.

Kaikki hankinnat käsin tehtyjä <3

Huomenna kello soi jo kukonlaulun aikaan, tai vähän aikaisemmin. Nyt siis iltapuuhiin, jotta jaksaa tulevat ympäripyöreät työpäivät!

Ja hei, tiesittekö, että joulu on jo ensi viikolla!

2 kommenttia: