4. toukokuuta 2017

Keittiön aamiaispöydässä

RG7A4116
Meillä on iso ruokapöytä salin puolella, jossa syödään koko perheen kanssa. Keittiöön olen kuitenkin alusta asti haaveillut pienestä aamiaispöydästä, johon voisi hetkeksi istahtaa alas ja nauttia aamupalaa aamun valosta nauttien.
RG7A4113
Ikkunan edusta on aika ahdas kaapin ja hellan välissä ja olenkin etsinyt vanhaa pikkuriikkistä pyöreää pöytää, johon mahtuisi juuri ja juuri kaksi ihmistä pöydän ääreen. Sopivaa pöytää ei ole vielä tullut vastaan, joten tämä vanhassakin kodissa palvellut pöytä saa toimittaa aamiaispöydän virkaa, kunnes sopiva pöytä ilmaantuu. Nyt keittiössä on edes joku paikka mihin istahtaa.
RG7A4134
Hain aamupalaani pihalta muutaman villiorvokin kukan. On vaikea kuvitella montaakan yhtä mukavaa asiaa, kuin se, että voi aamulla pyjamahousut jalassa mennä pihalle ja hakea jotain syötävää. Ja tuo pyjamahousu-asia, se on ehdottomasti tärkeä seikka tässä asiassa. Pääsee ulos hakemaan virtaa ja nauttimaan luonnon äänistä jo ennen, kuin on vielä edes ihan hereillä. Jos laittaisi ensin päivävaatteet päälle, tunnelma ei olisi ollenkaan sama.
RG7A4154

RG7A4138

RG7A4148
Joskus tässä elämässä, kun päästään keittiön remonttiin asti, niin voisin kuvitella haluavani vähän pienemmän huuvan! Myös uuni tulee kyllä vaihtamaan paikkaa ja korkea kaappi saa kyytiä sekään, kun se ei ole alkuperäinen. Uuniin haluaisin vaihtaa kaasulieden, muutoin tämä 1988 käyttöön otettu uuni on tosi jees. Mutta siihen nyt menee vielä aikaa...siihen asti istuskelen tässä, nautin valosta ja jättihuuvasta katseenvangitsijana :)

(jos joku muu, kuin minä huomasi järkyttävän likaiset ikkunat, niin mainittakoon, että mulla on niiden varalle suunnitelma. Pesen ne, jos ehdin/huvittaa ja jos en, niin sitten se siirtyy myöhempään :D)

6 kommenttia:

 1. Kaunista!
  Meillä on mökkinä vanha koulu. Tuo sama uuni siellä. Leipominen siinä on juhlaa, pellille mahtuu pullia ja leipiä mukavasti :)

  VastaaPoista
 2. Tämä blogisi on sellainen rauhan paikka, josta saa ammennettua kauneutta ja voimaa. Kuvasi ovat taidokkaita ja tarkkanäköisiä. Sellaisia still life -hetkiä. Äläkä huoli, kukaan ei huomaa ikkunoita, jos et sano mitään. Kaikki huomio kiinnittyy paljon tähdellisimpiin asioihin t. ekaa kertaa kommentoiva lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun kommentoit <3 Ja aivan ihana kuulla, jos täältä saa ammennettua kauneutta ja voimaa, aivan mahtavaa! Kiitos <3

   Poista
 3. Jälleen kerran ei voi kuin ihastella kuviasi. Se tunnelma jonka saat tallennettua kuviin on jotain aivan uskomatonta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Aidafoun <3 Tunnelma on mulle tosi tärkeä juttu ja on aina yhtä mahtava kuulla, jos joku muukin pääsee siihen käsiksi kuvan kautta <3

   Poista