6. toukokuuta 2017

Reissussa

RG7A4204
Piipahdettiin miehen kanssa kahden päivän reissulla Tallinnassa. Mentiin mielenkiintoisen tapahtuman perässä, nimittäin Tallinnassa oli Tallinn Craft Beer Weekend. Meillä siis harrastetaan oluita ja tapahtumassa oli esillä pieniä (ja hiukan suurempia) käsityöläispanimoita. Itse tapahtumaan en ottanut kameraa mutta vajaan 30 kävellyn kilometrin aikana ennätin napata kuvan jos toisenkin. Vaarin filmikamera olisi lähtenyt ehdottomasti mukaan mutta mun mustavalkofilmit oli kaapista loppu.

Mahtava reissu ihan kahdestaan ja olipa kiva tulla myös kotiin <3
RG7A4167

RG7A4179

RG7A4205

RG7A4232

RG7A4224

RG7A4159

RG7A4164

RG7A4195

RG7A4174

RG7A4219

10 kommenttia:

 1. Kiitos tästä Tallinnan välähdyksestä! Irtiotot ovat tärkeitä. Aurinkoista sunnuntaita! ☀️ Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattui kyllä aivan ihanat aurinkoiset päivät meidän irtiottoon :)

   Aurinkoista viikon jatkoa sinulle Tuija!

   Poista
  2. Pysähdyin oikein isolla näytöllä blogisi äärelle ja ilahdun niin kovasti siitä, että herkkä, selkeä tyylisi on inspiroiva ja ilman lukuisia lisukkeita olet saanut blogistasi hurjan suositun. Siihen on minulla vielä matkaa, mutta polkuasi seuraan. Jos siis kuuluu puuskutusta niin minä se siellä koetan pysyä valitsemallani tiellä. ;) Aurinkoisin terveisin Tuija

   Poista
  3. Tuhannet kiitokset Tuija <3 Olen koittanut pitää nuo lisukkeet poissa tästä blogista, ehkä niiden aika vielä joskus tulee tai sitten ei, en tiedä.

   Ei kuulu muuta, kuin kepeää kulkua sinun suunnaltasi Tuija <3

   Poista
 2. Kauniita kuvia...en keksi enää miten kehuista kun aina on niin ihanoita 😆

  VastaaPoista
 3. Kauniita otoksia Tallinnasta. Nuo vanhat pastelliväriset kivitalot ovat ihania. Pienet irtiotot lapsiperhearjesta tekevät välillä hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aivan ihania sävyjä! Monta kertaa ihastelin väriyhdistelmiä ja sävyjen pehmeyttä. Tallinnan vanha kaupunki on todella kaunis!

   Poista
 4. Aivan huikean kaunista, mielettömän raikkaat kuvat.
  Tallinnassa tulee käytyä useampi kerta vuodessa, mutta harvoin tulee kannettua järkkäriä mukana. No ensi kerralla otan 😊
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinna on kyllä siitä mahtava kuvauspaikka, että vanhassa kaupungissa on kauneutta ihan joka puolella! Joten ehdottomasti kamera seuraavalla kerralla matkaan mukaan :)

   Poista