10. toukokuuta 2017

Pari kuvaa synttäreiltä ja muutama muukin

RG7A4504
Meillä juhlittiin tänään 8-vuotiaan kaverisynttäreitä. Yhteensä 12 tyttöä pöydän ääressä, ihania kavereita! Viime vuonna synttärit oli täsmälleen samana päivänä ja silloin hypittiin trampalla ja heitettiin vesi-ilmapalloja maalitauluun. Tänään tuli lunta, ainakin viiteen otteeseen ja juhlat pidettiin sisällä. Tytöt kiipeilivät puolapuilla ja temppuilivat renkaissa.
RG7A4536
Tarjoiluissa mentiin jälleen jätskibaarilla. Tyttö pääsi kehuskelemaan, että äiti on ollut joskus kokonaisen kesän jätskikiskalla töissä ja vieraat innostuivat oman annoksen koristelusta :)
RG7A4509

RG7A4519

RG7A4344
Alkuviikko on ollut melkoista haipakkaa ja sama meno jatkuu viikon loppuun asti. Huomenna meinaan kyllä ottaa hiukan iisimmin ja käyttää työpäivän tulevien kuvausten ideointiin. Ajattelin olla koko päivän hiljaa ja silitellä kissoja ideoinnin lomassa.
RG7A4283

RG7A4314
Suloista viikon jatkoa teille!

10 kommenttia:

 1. Hiljaisuus kuulostaa inspiroivalta! 💫 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaisuus antaa kyllä ihan mielettömästi voimaa ja inspiraatiota <3

   Poista
 2. Ihanat söpöt synttärit! Puolapuut ja renkaat on kyllä ihan huippujuttu pikku tytöille, samoin oma jätskibaari - ja äiti, joka on ollut jäätelökiskalla töissä, ooh ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kaiken kruunasi jätskibaari ;) Oli kyllä kivat synttärit!

   Poista
 3. Todella kauniit kuvat taas kerran! <3
  Myöhästyneet onnittelut synttärisankarille ja taitaa se äitikin olla aikamoinen sankari, kokonaisen kesän jätskikiskalla töissä. Voiko ihanampaa pienen tytön mielestä ollakaan!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Välitän onnittelut perille :) Jätskikiskalla oli kyllä ihan kiva kesä silloin joskus vuosia sitten! Muistan edelleen, että aloitin työt vähän ennen vappua ja syyskuun lopulla tein kioskin loppusiivouksen, koko kesä siinä välissä meni jätskiä myyden ja syöden :) Polkka oli sen kesän kausimaku ja sitä näyttää taas olevan pakastealtaissa, pitääkin ostaa jotta pääsee syvemmälle muisteloihin :)

   Poista