19. toukokuuta 2017

Store of Hope

Blogiyhteistyö

Olen tässä kevään aikana ollu Store of Hopen Anna Takalan kanssa yhteyksissä työasioissa ja muutama viikko sitten hän kysyi, jos haluaisin lähteä mukaan heidän tämän kevään kampanjaansa täällä blogin puolella. Harvemmin yhteistyöjuttuja lähden tekemään mutta tämä kampanja kolahtaa niin kovaa, että tätä on pakko rummuttaa teillekin!

Store of Hope kerää parhaillaan rahoitusta eettisen verkkokaupan perustamiseen. Tarkoituksena on kerätä yhteen osoitteeseen eettisiä tuotteita, jotka ovat reilusti ja tarkkaakin tarkempaa tarkastelua kestäviä, läpinäkyvästi tuotettuja. Store of Hopen tuotteet tulevat kehitysmaissa toimivista erilaisista projekteista, jotka kouluttavat ja työllistävät ihmisiä, joilta puuttuu toimeentulo. Tuotteet ostetaan suoraan niiden tekijöiltä, jolloin tekijä saa parhaimman mahdollisen hinnan työstään. Tavoitteena on jokaisen tuotteen myötä vaikuttaa köyhyyden vähenemiseen kehitysmaissa. Tässä projektissa on arvot niin kohdallaan, että tällaisella herkemmällä ihmisellä meinaa sydän pakahtua. Onko maailmassa mitään hienompaa asiaa, kuin auttaminen? Siitä tässä on kyse.

Kampanja on siis parhaillaan käynnissä ja sen sivuille pääset tästä linkistä. Kampanjasivulla pääset kasvattamaan kassaa verkkokaupan käyntiin saattamiseksi klikkaamalla ostoskoriin upeita cashmere tuotteita. Anna lupasi teille lukijoille koodin, jolla saatte kuvissa näkyvän huivin postikuluitta, koodisivulle pääsee tästä linkistä.

Kuva: Lauri Laukkanen
Kuva: Lauri Laukkanen
Kuva: Ashley Schulman
Kuva: Ashley Schulman

Kuva: Ashley Schulman

Tutustukaa, innostukaa tästä ja tukekaa <3 Mä olen mukana, entä te?

4 kommenttia: