19. toukokuuta 2013

Malliainesta :)

Tarvitsisin jonkun, jonka kanssa treenata kasvokuvausta. Tuo 4-vuotias neitonen olisi moiseen oikeinkin sopiva, kunhan vaan saisin jotenkin hänet suostuteltua.
Hän on enemmänkin erikoistunut näihin selkäkuviin kuin kasvokuviin :D
Joskus harvoin saan profiilikuvia mutta vain salaa räpsittynä...
Tänään tosin sain yhden otoksen ottaa niin, että malli oli itsekin tietoinen kuvaamisesta <3 Ehkä se siis tästä pikku hiljaa...
Täytyy siis edelleen jatkaa näiden kasvikuvien treenausta :) Puutarhassa onkin joka päivä jotain uutta. Patjarikot ovat jo kukassa!

Myös tuomi tuoksuu <3 Ei kestä kauaa, niin saadaan omenapuut, luumut, kirsikat, kriikunat ja syreenit kukkaan. Siihen hetkeen vois maailma mun puolesta hetkeksi pysähtyä!

Edustuspenkissä kukkii tulppaani Angelique.
Sen kaveriksi voisi laittaa jotain muuta yhtä herkkää tulppaania!

Uusi viikko alkamassa ihan kohta. Saa nähdä tuoko se tullessaan kasvikuvien lisäksi myös kasvokuvatreenausta...aika näyttää :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

30 kommenttia:

  1. Herkkiä kuvia. Teillä on kevät edellä meitä, tuomikin jo kukassa, täällä ei vielä - onneksi, kevät saisi mun puolesta kestää kuusi kukkautta eikä mennä ohi yhdessä kuukauden hujauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut kyllä tosi lämmintä ja aurinkoista ja tuntuu, että kaikki on hetkessä niin vihreää. Olen ihan samaa mieltä tuosta kevään kestosta (ja kesästä myös). Juuri tänään ajattelin noita pian kukkivia puita ja mietin, miten ihmeessä ehdin nuuhkia ja ihastella niitä taas koko vuodeksi varastoon <3

      Poista
  2. Onpa kaunis tuo valkoinen tulppaani! Nyt on tosiaan ihana aika puutarhassa, kun joka päivä huomaa jonkun uuden edistysaskeleen :-) Meillä alkoi norjanangervo kukkia eilen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tulppaani on aivan ihana, tosin muistelin sen olevan vaaleanpunaisempi mutta eipä näköjään ollutkaan :) Hirmuista vauhtia tosiaan etenee kesä puutarhassa!

      Poista
  3. Huh miten tunnelmallisia ja upeita kuvia. Näitä jää oikein tuijottamaan.

    VastaaPoista
  4. Kauniita on kuvasi, kuvasit sitten mistä kulmasta tahansa!

    VastaaPoista
  5. Tosi kauniita kuvia, käytätkö jotain kuvankäsittelyohjelmaa hyvän silmän lisäksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Käytän ihan vain Picasaa, lähinnä rajailen ja suoristelen kuvia sillä, muuten ovat suoraan kamerasta. Kokeilin Lightroomia kuukauden ajan mutta tein siinä aika lailla samoja säätöjä, joten vielä en ainakaan maksullista ohjelmaa viitsinyt hankkia :)

      Poista
  6. On kyllä semmoinen idylli, ettei paremmasta väliä :). Ja ihan samaa mieltä olen, että siihen omena- ja kirsikkapuiden kukkimisajankohtaan voisi hyvin jämähtää pitkäksikin aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omena- ja kirsikkapuut on kyllä kesän upeimmat kukkijat! Niiden jälkeen tuntuu aina vähän haikealta, vuosi pitää taas odottaa <3

      Poista
  7. Yhdyn muiden sanoihin toteamalla, että olet ottanut todella ihania kuvia!

    VastaaPoista
  8. Aivan suloinen malli ja ihanan herkkiä kuvia! <3 Itselläni on ihan sama ongelma, lahjomalla voin saada pari kuvaa räpsäistyä, mutta muuten juostaan karkuun lujaa, kun otan kameran esiin. Tosi harmillista! Sullahan on siellä toinen treenattava kasvamassa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liikkuvaa kuvaa voisi meidänkin neidin kanssa harjoitella, ottaa nimittäin jalat alle aika nopsaa :D Yhden otoksen sain tuosta kukkakuvasta, onneksi oli säädöt suht hyvin kohdillaan...seuraavaan kertaan voi mennä tovi! Täytyy pienemmän kanssa tosiaan treenailla, hänkään ei kyllä ota mun ohjeita kuuluviin korviinsa :)

      Poista
  9. Tosi kauniita kuvia ja ihanaiset tulppaanit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Saga, tulppaanit jo syksyn istutuslistalla :)

      Poista
  10. Kaunista kuvantaa jälleen :) Kasvien kanssa harjoittelu on tuottanut niin hyvää tulosta, että ehkäpä pikku hiljaa saat suloisen mallinkin kasvonpiirteet ikuistettua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos siili! Täytyy varmaan alkaa treenaamaan nukkuvan vauvan kanssa, jos siinä oppisi jotain perusteita...isosiskolla ei taida maltti riittää mun treenaamiseen :)

      Poista
  11. No lohdullista että jollain muullakin VAALEANPUNAINEN Angelique on tänä vuonna valkea. Meillä tosin vasta nupuillaan, mutta olen ihmetellen katsellut että punehtuisiko se siitä vielä..

    Nelivuotiaan neitosen kuvaaminen on oikeasti melko haastavaa, aivan ihania kuvia sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun Angelique oli muuttunut nyt yön aikana hiukan enemmän vaaleanpunaiseksi. Täytyy ottaa siitä uudet kuvat, jos muuttuu vielä lisää :) Ehkä sun tekee saman tempun, että vaihtaa väriä hiljalleen!

      Poista
  12. Voi miten ihania kuvia oot taas kuvannut!

    VastaaPoista
  13. Herkkiä ja kauniita kuvia! :) Mullakin Angelique on tänä vuonna melkein valkoinen, vaikka vaaleanpunaisena sen viime syksynä istutin. No, kaunis se on silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Angelique on kyllä hurmaava <3 Valkoisena tai vaaleanpunaisena :)

      Poista
  14. Valtavan kauniita kuvia tosiaan ja mikä upea puutarha, varmasti ihanaa seurata kuinka kukat yksitellen puhkeavat kukkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana on seurata tosiaan, kun puut kukkivat kaikki omalla vuorollaan <3 Silti tuntuu, että tämä aika menee aivan liian nopeasti!

      Poista