22. maaliskuuta 2014

Ihan kuin sunnuntai

Ihan mieletön lauantai, ihan kuin sunnuntai! Upea ilma, monta omenapuuta leikattuna ja monta herkkureseptiä kehiteltynä mm. maidoton dippi sipseille (tätä olen todellakin ollut vailla!) ja maidoton+ilman kotimaisia viljoja suklaapannukakku (tätäkin olen todellakin ollut vailla ;)). Ja mikä parasta, sunnuntaikin on vielä edessä.

Osaatteko muuten kuvitella, että aika pian kuvan metsän peittää sini- ja valkovuokkomeri <3 Mä osaan!

Huikeaa viikonlopun jatkoa ja muistakaa leikata omppupuut


P.S. Käykää kurkkaamassa Lumoan Stories-blogista mun juttu eräänsä toisesta ihanasta viikonlopusta :)

18 kommenttia:

 1. Mikäli tuo paikka on se, miksi sen kuvittelen, eli Järnefeltin koulun vieressä oleva lehtometsikkö, se on tänä vuonna varmaan sata kertaa kauniimpi kuin ennen. Puita on kaadettu, ja nyt valo pääsee maan pinnalle asti, ja se saa varmasti kukat suorastaan villiintymään kevätauringossa. Kohta myös huumaava linnunlaulu täyttää tuon pikku paratiisin. Tervetuloa kevät, sinua on kaivattu! Terveisin, Tarja Virkkalasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No osuit kyllä ihan oikeaan Tarja paikan suhteen! En malta odottaa tuota kukkien villiintymistä, kevät on meillekin enemmän kuin tervetullut :) Mukavaa kevään jatkoa sinulle :)

   Poista
 2. Juuri meni puunleikkausneitsyys: napsin luumu- ja kirsikkapuut ja toivon, ettei tule niiden hautajaisia... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varovasti kun aloittaa, niin hyvin leikkaus varmaan sujuu :) Ja tekemällä oppii. Tämä on meillä nyt neljäs kevät omppupuiden kanssa ja juuri tänään ihmettelin omia leikkaamisiani muutaman vuoden takaa...mutta onneksi varovaiset leikkaamiset harvoin saavat aikaan mitään peruuttamatonta :)

   Poista
 3. Ihanan positiiviset tunnelmat ja upea kuva! <3
  Ihanaa oikeaa sunnuntaita myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, ihanaa sunnuntain iltaa sinne myös <3

   Poista
 4. Sulla on todella kaunis ja koukuttava blogi! Millä kameralla kuvaat? Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Kuvaan Canonin 6D rungolla ja Canonin 50mm f1.4 objektiivilla. Siinä on mun koko kuvauskalusto tällä hetkellä :) Ihanaa sunnuntain iltaa sinulle myös!

   Poista
 5. Voih, osaan kuvitella! Koivikko ja valkovuokot, se on joka kevät vaan yhtä kaunis yhtälö!! Jos hipsit tuolla kukka-aikaan kameran kanssa niin laita tännekkin joku kuva. Olisi kiva nähdä sini-/valkovuokkomeri sun näkövinkkelistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eerika, mikä loistava ajatus! Ehdottomasti yritän suunnata tuonne kukkien aikaan ja laittaa kuvia tänne blogiinkin.

   Poista
 6. Näyttää ihanalta, satumetsältä! Jos muuten vain jaksat, niin voitko laittaa reseptiä noihin. Myös meillä asustaa 2-vuotias maitoallergikko, jolla on soijayliherkkyys ja epäilen vahvasti, etttä myös viljat ovat alkaneet aiheuttaa enemmän vaivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti laitan Sanna reseptiä ainakin pannareihin tänne, ovat pannulla paistettavia. Juuri varioin reseptistä myös omenavanilja-version, joka oli myös H-Y-V-Ä-Ä. Eli suklaa- ja omppuvaniljapannariohjetta tulossa piakkoin.

   Dippikastike on cashewpähkinäpohjainen (vaikuttaisi siltä, että cashew sopii imetysdiettiin HURRAA) mutta tuo meidän nelivuotias ei siitä välittänyt, kun annoin maistaa. Voi olla, että myös se resepti tänne päätyy mutta sitä pitää vähän viilata vielä ;)

   Poista
 7. reseptejä, reseptejä, reseptejä huudan mä :D

  VastaaPoista
 8. Osaan kuvitella!:)
  Ihanaa, kevät on jo! Nyt luotan, ettei enää tule takatalvea!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luotan myös Marikki, että talvi on nyt ohi. Ja mitä sitten, jos se vielä tulisikin...kohta ollaan jo huhtikuussa, joten kauaa se ei ainakaan enää viipyisi kevään ja kesän tiellä <3

   Poista
 9. Kaunis kuva ja jotenkin niin kiva tunnelma välittyy kuvan myötä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti, kiva kuulla, että kuvasta välittyy tunnelmaa :)

   Poista