Omenavaniljaskonssit 9 kpl
3,5dl riisijauhoja
2 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
1tl psylliumia
0,5tl ksantaania
(0,5tl leivinjauhetta)
2rkl vaniljasokeria
75g huoneenlämpöistä voita/margariinia (Sunnuntailla on maidoton leivontamargariini)
1 iso omena kuutioina
2dl riisimaitoa (tai mitä tahansa sopivaa maitoa)
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää huoneenlämpöinen margariini. Sekoita jauhot ja margariini murumaiseksi seokseksi ja lisää riisimaito sekä omenakuutiot. Nostele taikinasta leivinpaperille "leipäsiä" ja paista leipäset 225 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes pinta ja pohja saavat hennon värin pintaan. |
Näyttääpä hyvältä!
VastaaPoistaNämä oli kyllä hyviä Salla :)
PoistaKauniit kuvat <3
VastaaPoistaKiitos Katja <3
PoistaNams mums - kauniit siniset kuvat! <3
VastaaPoistahttp://pienilintu.blogspot.fi/
Kiitoksia Pieni Lintu, on näköjään osunut vähän paljonlaisesti sinistä samaan kuvaan ;)
PoistaIhania kuvia, noita piti katsella useampaan kertaan :D itsekin leivoin skonsseja vähän aikaa sitten, tosin suolaisia sellaisia, katso täältä :)
VastaaPoistaVoihan skonssi, mitä herkkuja nuo sun suolaiset skonssit varmasti oli! Jos tämän hetken dieetti millään sallisi, niin leipoisin noita heti! Mutta sitä odotellessa, täytyy laittaa ajatus muhimaan muokata tuo oma resepti suolaiseksi :)
PoistaOi miten nuo helmililjat on suloisia!
VastaaPoistaAika monta -tonia on saatu mahtumaan, tämä ohje täytyy pitää mielessä seuraavaan -ton kokkailuun!
Mervi suosittelen pitämään tämän mielessä! Skonssit olivat yllättävän kuohkeita ja ei-mureneivaisia ollakseen pelkistä riisijauhoista.
Poista