24. maaliskuuta 2014

Keittiön tapetti

Jaksakaa vielä näitä keittiöjuttuja, jookos!? Mulla on nyt mieletön into järkkäillä keittiötä. Hullua ehkä jonkun mielestä, kun pian kaikki viedään pois remontin tieltä. Mutta mun on helpompi hahmottaa tulevaa keittiön järjestystä, kun ihan konkreettisesti näen, mitä esimerkiksi avohyllyillä tulee olemaan näkyvissä, mikä järjestys tukee päivittäisiä askareita keittiössä jne.

Rempan jälkeenkin keittiössä tulee olemaan muutama avohylly päivittäin käytössä oleville astioille ja tavaroille. Ihan kivoja vaihtuvia asetelmia näistä käyttöastioista saa, vaikka eivät olekaan viimeisimmän trendin mukaisia :)

Keittiön tapetti on tällä hetkellä kysymysmerkki. Pidän tapetista ihan älyttömästi, enkä millään haluaisi vaihtaa sitä. Se on vaan valitettavan laikukas ja epäsiisti muutamista kohdista, pitää ehkä kokeilla sitä varovasti puhdistaa. Parasta ehkä kuitenkin olisi, jos laittaisi uuden samanlaisen tapetin. Tietääkö kukaan teistä mikä tapetti on kyseessä?

Tässä tärkeimmät :) Mukavaa viikkoa!

P.S. Tämän viikon aikana luvassa arvonta, joten pysykäähän kuulolla!

16 kommenttia:

 1. Onpa kauniita astioita. Noita kehtaa pitää esillä. Tykkään myös tapetista. Toivottavasti löydät sitä tai vastaava jostain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marjaana :) Me ollaan koettu tosi käteväksi pitää jatkuvassa käytössä olevia astioita esillä. Tuo kohta 5-vuotias isosiskokin löytää itse kaiken tarvitsemansa, kun ottaa vaan jakkaran alle :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No eikö olekin! Suloista viikon jatkoa Pienen Linnun kotikoloon :)

   Poista
 3. Astiat on todellakin kauniita, ihanaa että saavat olla näkyvillä.

  VastaaPoista
 4. Suloisia astioita, etenkin tuo turkoosi kannu on mun mieleeni! Tapettikin on kiva, mutta en tiedä, mistä mahtaa olla. Löytyisikö ihan googlen kuvahaulla? Olen joskus löytänyt etsimäni tapetin niin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna vinkistä, pitää hakea vielä perusteellisemmin Googlen kuvahaulla. Ihan heti ei nimittäin löytynyt :)

   Poista
 5. Kyselinkin tapettia jo aikaisemmin.. onko kuvio apila vai vadelma? Vai kenties joku muu? :) Gammalsvenskalla on vaal.pun apilatapetti, tosin erilainen, villi veikkaus, mutta voisi olla uusi versio tästä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvio on mun mielestä apila. Vitsit, kun en edes tiedä kuka tämän on aikanaan laittanut, että miten vanha/uusi tapetti on kyseessä :/ Täytyykin tsekata nuo Gammalsvenskan tapetit, kiitos siis vinkistä!

   Poista
 6. Löysin juuri blogisi...olipa ihania ja lämmöllä otettuja kuvia...ihanaa! t.Susanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Mukava että löysit tänne ja tervetuloa uudelleenkin :)

   Poista
 7. Kiva tapetti, mutta erityisesti mun huomion vangitsi tuo ihana turkoosi kannu... :)

  Ilman muuta keittiöjutut kiinnostaa, täältä saa mahtavia vinkkejä joita voi omassakin keittiössään toteuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkoosi kannu on yksi mun lemppareista myös :) Kiva kuulla, että keittiöjutut kiinnostaa. Mukavaa loppuviikkoa sinulle Janni!

   Poista
 8. Kaunis tapetti, toivottavasti vielä löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nalle, toivottavasti löytyisi, vielä ei ole lykästänyt!

   Poista