6. toukokuuta 2014

Hyvän mielen vaatteita

Kirjoitin Lumoalle jutun ekologisuudesta. Käykäähän lukaisemassa juttu Lumoan Stories -blogissa. Sieltä löytyy myös yksi kirjavinkki hyvän mielen vaatteisiin liittyen :)
Ei mulla muuta :) Nyt päivällistä pöytään ja sitten pidetään perhepalaveri, missä rempan kanssa mennään ja mitä illalla tehdään.

6 kommenttia:

 1. Muutoskohteet ovat aina mielenkiintoisia. Pakko kommentoida vielä taannoisesta valkovuokkopostauksesta, että aivan ihania "turhia" kuvia. Valkovuokko on niin tunteita ja nostagiaa herättävä kaikessa herkkyydessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Kati, että tykkäsit mun turhista kuvista :D

   Poista
 2. Oi mitä kauniita vaatteita - ja kuvatkin! <3

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen ihastunut Lumoanin mekkoihin, toistaiseksi minulla on niitä kaksi, mutta haaveilen kolmannesta. Ostan kuitenkin harkiten ja kerään myös rohkeutta keltaiseen. :)

  Saramäen kirja on puhutteleva. Bloggasin siitä heti uuden vuoden alussa ja päätin, että kirja saa vaikuttaa koko vuoteeni. Hyvä kirja saa ajattelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saramäen kirja on tosiaan ajatuksia herättävä! Se saa vaikuttaa myös mun loppuvuoteen ja siitä vielä pidemmällekin. Mäkin haaveilen uudesta Lumoan mekosta ja pienoinen tarvekin sellaiselle olisi :)

   Poista