6. toukokuuta 2014

Keittiöstä päivää

En ole unohtanut teitä, mulla on vaan hiukan muita juttuja täällä :)

Keittiössä on remontti aloitettu, kuten ehkä huomaatte. Lattiassa olevan reiän kohdalla oli ennen tiskiallas ja heti sen takana oli ennen meidän suihkuhuone. Suihkuhuoneen tilalla on aikaisemmin ollut puuhella, joka on purettu 60-luvun lopulla jolloin tilalle on rakennettu suihkuhuone. Suihkuhuoneen seinälaatat olikin rakennettu suoraan hellan seinäkaakeleiden päälle. Näppärää ;) Ne näyttävät siltä, että saadaan ne säästettyä <3

Palataan myöhemmin remppakuulumisten kanssa, jos teillä on niihin kiinnostusta? Mutta nyt on tytöt unilla, mä meen sähläämään pihalle purkujäätteen kimppuun.

Moikka murut <3

20 kommenttia:

 1. Jaa että onko kiinnostusta?! No todellakin. :) Mielelläni kuulen, miten remppa etenee. Hienoa, että siellä ollaan päästy jo hyvään alkuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu Marjaana, varmasti kuvia ja remppakuulumisia on luvassa jonkun verran :) Ja alkuun on tosiaan päästy ihan kunnolla. Meillä on täällä 2-3 työmiestä isännän lisäksi tekemässä. Omalla porukalla ei olisi mitään saumaa saada mitään tehtyä, tytöt pyörii koko ajan jaloissa ja ruokaakin pitää tehdä jne. Optimistinen tavoite onkin saada homma kuukaudessa kuntoon. Saa nähdä, kuinka käy. Vielä ollaan yllätyksiltä vältytty :)

   Poista
 2. Jee - kiva nähdä sitten kun on valmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sitten, kun on valmista, niin kukaan ei voi siltä tiedolta ja kuvilta välttyä ;) Odotan sitä itsekin kovasti!

   Poista
 3. Todellakin kiinnostaa ja paljon! Kiva seurata toistenkin remppoja, eli kunhan vain kiireiltäsi ehdit, niin kuva silloin tällöin pitää meidätkin virkeänä asiasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Villis! Kuva ja kuulumiset silloin tällöin luvassa :)

   Poista
 4. Täälläkin riittä todellakin kiinnostusta. Jännäremppa siellä,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä jännää! Pidän blogin ajantasalla, missä mennään :)

   Poista
 5. Ehdottomasti kiinnostusta! Kuvia vaan tulemaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Laitan kuvia ja etenemistä tännekin :) Hitaasti mutta varmasti tuo etenee. Paljon on sellaista "näkymätöntä" työtä, mikä jää pintojen peittoon myöhemmin...mutta kyllä tämä tästä :)

   Poista
 6. Jes, odottelen malttamattomana uusia näkymiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on uusia näkymiä jatkuvasti, kun on monta miestä tekemässä! Kun olen pari tuntia lasten kanssa poissa, niin yhdestä huoneesta on lähtenyt väliseinä ja lattia :D Yritän ottaa joka aamu kuvia, niin nähdään itsekin myöhemmin, miten homma eteni. Blogiin tietysti päätyy jokunen sieltä täältä :)

   Poista
  2. Kiva juttu, että jaksat Anna jakaa tätä teidän remonttia meidänkin kanssa :)

   Poista
  3. Pian on taas tapahtumassa keittiön puolella, joten sieltä taas kuvia luvassa. Tähän asti on purkutöitä lukuunottamatta häärätty enimmäkseen tuolla suihkuhuoneen puolella :)

   Poista
 7. Kyllä kiinnostaa! Meillä olisi sama edessä…hirvittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirvittää saakin vähäsen :) Itse olin ihan jo perua koko rempan, kun edellisenä iltana laitettiin muoveja seiniin ja pahveja lattiaan. Onneksi kuitenkin aloitettiin, nyt ei enää hirvitä :)

   Poista
 8. Kaikki remppajutut kiinnostaa. Varsinkin vanhempien talojen ratkaisut. Parasta on, kun pystyy vanhaa ja uutta yhdistämällä tekemään oman näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Nalle :) Meillä ainakin tulee juuri meidän näköistä ;)

   Poista
 9. Hienoa, että jaksat kuvailla ja kertoa remontista. Kiva seurata etenemistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Yritän laittaa aina kuvan silloin tällöin ja kertoilla vähän remppakuulumisia :)

   Poista