17. lokakuuta 2014

Edellisestä hiukan vasemmalle

Muutama päivä sitten hihkuin innosta olkkarin uuden järjestyksen kanssa ja kyllä se edelleen varsin toimivalta tuntuu!

Nyt kuvakulmaa hiukan tuosta divaanista vasemmalle. Sohvan takana on pieni käytävämäinen tila vasemmalla olevalle terassin ovelle.

Kuvissa ei ole MITÄÄN uutta. Mainittakoon se hyvin positiivisessa sävyssä :) Pidempiaikaiset lukijat tietävätkin, ettei meillä tarvita mitään, eikä varsinkaan mitään uutta. Paitsi ehkä se laajakulmaisempi objektiivi 50mm rinnalle!Tästä sohvalta käsin olisi tarkoitus taas tänään katsella (ja mahdollisesti itkeä samalla) Vain Elämää. Telkkari onkin sohvaa vastapäätä, tästä vasemmalle. Ehkä sitä kuvakulmaa seuraavaksi :)

Mukavaa iltaa <3

16 kommenttia:

 1. Viehättävä miljöö ja hyvät kuvakulmat!

  VastaaPoista
 2. Ihana rauha ja valo. Nyt huomasin nuo laskosverhot(?) Onko ne talvella käytössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nalle! Laskosverhot (äitini ompelemat) ovat ikkunassa kesät talvet ja aika ahkeraan niitä lasketaan alas aina illan tullen. Mutta talvella toimivat kyllä hyvin myös ikkunoista tulevan vedon vähentäjinä :) Välillä aina tulee sellainen olo, että haluaisin ottaa ne kesäksi pois mutta sitten kuitenkin kaipaan sitä näkösuojaa naapuriin, joten eipä niitä ole tullut kesäksikään otettua pois :)

   Poista
 3. Kyllä teillä saa oikein kylpeä valossa :) Aurinkoista lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattui niin sopiva alkuillan aurinko tuohon olkkariin <3 Aurinkoista viikkoa teille!

   Poista
 4. Kylläpä on kaunista .. mistä tuo ihana lamppu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Lamppu on Ikeasta, jo monen vuoden takaa mutta näyttää tuota edelleen olevan tarjolla :)

   Poista
 5. Mukavasti tilaa lasten leikkiä ja juosta! Väljyys on ihanaa ja huomattavasti helpompaa pitää järjestystä yllä kuin täyteen ahdetuissa huoneissa! Valoisuus kruunaa kaiken! Mukavavia hetkiä kotiinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Villis <3 Tämä uusi järjestys on jotenkin niin selkeä. Varmaan johtuu siitä, että tila on tavallaan jaettu. Mutta siis lapsetkin hakevat vain muutamat lelut tuohon matolle ja joskus jopa omatoimisesti siivoavat jotain pois enne, kuin hakevat uutta!!!!! Ja vähintäänkin avustettuna siivoavat paljon aikaisempaa helpommin lelunsa...kai järkkä on sitten niin simppeli, että lapsetkin huomaavat, mikä on siivottavaa ja mikä ei :) Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Villis <3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Miia! Ikkunat on mun mielestä tämän talon yksi kauneimmista asioista. Ja ne on alkuperäiset, 90 vuotta vanhat <3

   Poista
 7. Rauno Kulmala; Kauniisti sisustettu,erityisesti pidin makuuhuoneen avarasta sisustuksesta,ei mitään turhaa.Kaikki niin tyylipuhdasta .Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rauno kommentista! Oikein mukava kuulla, että sisustus miellyttää.

   Poista