15. lokakuuta 2014

Keltaisella polulla ja loppuviikon menovinkki

Heti meidän tontin rajan toisella puolen kulkee pieni polku. En olisi uskonut, että ne vaahterat pudottavat lehtiä polun tällekin puolelle! Luulin kaikkien lehtien tulevan meidän puolelle, ihan vaan siitä haravointimäärästä ja ja vanhan jännetuppivaivan ärhentelystä päätellen ;) No ei, oikeasti tykkään kyllä haravoimisesta. Tai olen juuri päättänyt, että alan pitämään siitä. En ole ihan varma pidinkö vielä viime syksynä, kun lehdet jäivät suurelta osin maahan :D

No mutta, tänä syksynä ollaan saatu melkoisen hyvin hiki pintaan, kun  ollaan otettu pientä kisaa isännän kanssa kahden lehtikompostin täytössä. Tytöt ovat olleet ihan täysillä hommassa mukana ja muistaneet jokaisen kärryn kohdalla pyytää päästä kyytiin :) Isosiskossa onkin aika kova kilpailijaluonne ja olen joutunut vähän himmailemaan, jotta välillä voittaisivat isukin kanssa ;) Meillä on pikkusiskon kanssa varaa vähän löysäilläkin, kun ollaan muuten aika vedossa :D

Ja löytyy meistä muistakin sitä kilpailijaluonnetta, ihan selvästi. Mutta nyt siihen loppuviikon menovinkkiin. Messukeskuksessa pidetään pe-la I love me -messut, jossa myös ihana Lumoan on uuden malliston kanssa. Kävin viime viikonloppuna Lumoan tiimin tapaamisessa ja hypistelin kaikki uutuudet läpi. Mulla oli kolme selkeää lempparia joista lopulta valitsin itselleni Saaga-mekon luumun värisenä. Seuraavaan kertaan jäi odottamaan mustikan värinen Säde sekä luumu Tarina.

Melko voimakkaita ja rohkeita värejä onkin nyt tarjolla, toki myös niitä turvallisia ja hillitympiä. Mutta tämä luumu...ah, se on kyllä makee!

Ja tiedoksi niille, jotka eivät messuille ennätä, että uudet mekot tulevat Lumoan verkkokauppaan heti messujen jälkeen :) 

Mekko saatu.

12 kommenttia:

 1. Oi kuinka kauniita kuvia! Ihana vaahterapolku <3

  VastaaPoista
 2. Kaunista. :) Itsekin tässä olen uutta pihaa ihmetellyt - meillä kun ei yhtään lehtipuuta ole eikä ole heti rajoillakaan. Mutta niin vain on piha keltainen. Eipä tuo haittaa, itsekin kun haravoimisesta pidän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marika! Kyllä niitä lehtiä aina jostain tulee :) Kivaa ulkoilua ja hyvää hartiaseudun treeniä saa haravoidessa :)

   Poista
 3. Herregyyd mite jumalainen mekko! Pitääkin käydä hypistelemässä kun itsekin tuolla messuilla osittain duunin puolesta pyörin. Kauniit valokuvat myös jälleen kerran, ihan julistematskua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä hypistelemässä, kun siellä kerran olet! Ja suosittelen myös sovittamaan (en kyllä tiedä minkälainen sovitusmahdollisuus siellä on) sillä mekko on mieletön päällä, sata kertaa jumalaisempi, kuin henkarissa!

   Poista
 4. Todella upeita kuvia <3 tuo luumun värinen mekko sopii todella upeasti kuviin. :)

  Blogissani BPhair pidennysten postaus ja upean BPface meikkipaljetin arvonta :) Toivottavasti osallistut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika <3 Ja kiitos vinkistä, pitää piipahtaa blogissasi :)

   Poista
 5. ♥ Upeita,pysähdyttäviä kuvia.

  VastaaPoista
 6. Kaunista! <3 Mekko on upean sävyinen, sopii mielettömän hyvin juurikin syksyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Mekko on kyllä selkeästi syksymatskua, kunnes tulee talvi...ja kevät...ja kesä... :D Luulen, että mulle se tulee ympärivuotiseen käyttöön mutta ihanasti tosiaan tuo väriä syksyyn!

   Poista