27. lokakuuta 2014

Kortit

Mä mietin täällä jo tämän vuoden joulukortteja! Eihän vielä ole liian aikaista, eihän!?

Tykkään näista viime vuoden kuvista ihan älyttömästi. Eikö voisi lähettää näitä samoja uudestaan ;)

Nyt ei nimittäin ole mitään ideaa! Paitsi sen tiedän, etten tilaa samasta paikasta enää, en ollut hirveän tyytyväinen laatuun. Saa siis ilomielin jakaa omia hyviä (ja huonojakin) kokemuksia, missä kortit kannattaisi teettää!

22 kommenttia:

 1. Hyvähän se on ajoissa miettiä, me ei olle ikinä teetetty kuvakortteja niin vinkkejä ei ole. Teidän viime vuoden kuvat on kyllä kivat, ei ihme että tekisi mieli käyttää samat uudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies sai itse asiassa hyvän idean: voisin ottaa "samanlaiset" kuvat tänä vuonna :D No katsotaan, on mulla jo pari ideaa. Mutta kiire tässä varmasti vielä tulee...

   Poista
 2. Hei ihan samoja ajattelen, kuvittelen olevani ajoissa, mutta tiedän jo nyt, että tulen olemaan myöhässä. Ihanat kuvat nuo teidän viimevuotiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen myös Riikka, että mulla tulee lopulta kiire. Viikonloppu on oikeastaan ainut mahdollinen kuvausajankohta ja pari seuraavaa viikonloppua on ohjelmaa täynnä. Ja sitten ollaankin jo marraskuun puolessa välissä...ei kuulosta pahalta mutta...joo kiire tulee mullakin :D

   Poista
 3. Kauniita kuvia :) Eikä ole yhtään liian aikaista, täälläkin on jo mietitty, napsittu kuvat ja laitettu kortit tilaukseenkin! Nyt vain odotellaan saapuviksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, en siis ole ajoissa, jos sinä olet jo saanut tilattuakin!!! Pitääkin siis ottaa mallia ja laittaa toimeksi :)

   Poista
 4. Täälläkin on ollut samanmoisia mietteitä! Hyvähän se on olla ajoissa liikkellä :) Viime vuonna teetätettiin kuvia Smartphotolla, joista osa kuvista meni ihan pilalle, kun niillä oli siellä päällä joku automaattinen "kuvanparantaja". Saatiin kyllä hyvitystä pilalle menneistä kuvista, mutta kuitenkin. Olispa kiva tietää joku hyvä paikka mistä tilata kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olipa tylsä juttu tuo teidän kuvien "parannus"! Meidän kuvat oli rajattu näistä lähetetyistä versioista, eikä ollut kyllä yhtään kiva ylläri. Ei sitä kukaan muu varmaan huomaa mutta mun mielestä kuvat meni pilalle.

   Poista
 5. Ihanat kuvat. Miksi ei voisi käyttää samoja kuvia. Itse käytän aina IFoloria. terkuin Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisiköhän ottaa "samanlaiset" kuvat tänäkin vuonna, vaan vuotta vanhemmilla tytöillä :) Mä olen myös tilannut aina Ifolorilta mutta nyt petyin sen verran pahasti, etten taida enää sieltä tilata :/

   Poista
 6. Ihania teidän viime vuoden joulukorttikuvat! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, näihin kyllä palaa oikein mielellään <3

   Poista
 7. Nämä kuvat on kyllä pakahduttavan kauniit! Meillä on otettu aina myös itse joulukorttikuvat, paitsi tänä vuonna tein poikkeuksen ja vein koko pesueen valokuvaamoon. Tulin siihen tulokseen, ettei homma enää onnistu kotona koska ei ole kunnollista tilaa johon lapset saisi "aseteltua", (hehe), ja oma kuvauskalustoni ei meinaa riittää kun näitä joulukorttikuvia otetaan näin pimeään vuodenaikaan. En ole vielä saanut kuvia nähtäväksi, eli en tiedä kannattiko satsaus! Varsinaiset kortit olen tilannut jo vuosia Fotonetiltä, ja siellä on minusta ollut hinta ja laatu ihan riittävän kohdallaan, ja tosi nopea toimitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun täytyykin tutustua tuohon Fotonettiin, kiitos vinkistä! Ymmärrän hyvin tuon valokuvaamoon hakeutumisen, useamman lapsen kuvaus on kyllä haastavaa. Toivottavasti satsaus kannatti!

   Poista
 8. Huomaan miettiväni myöskin jo joulukorttikuvausta -pitää olla ajoissa asialla, että ehtii tehdä kortit valmiiksi ja vielä lähettääkin ne! Hupenevat päivänvalotunnitkin pitää ottaa lukuun. Ja se, että neljän lapsen yhtäaikainen onnistunut valokuva ei ole mikään maailman itsestäänselvin asia ;)
  Kaunis on viimevuotinen asettelusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni! Ymmärrän, neljän lapsen kanssa täytyy varautua ottamaan vielä toisetkin kuvat, jos ekat eivät onnistukaan. Nämä kaksi tyttöstä nyt pysyivät tuossa varsin mukavasti ja noin 200 kuvasta, jotka ehdin napata, oli melkein kaikki julkaisukelpoisia. Tänä vuonna myöskin keksin tytöille jotain "tekemistä" kuvaan, niin malttavat ehkä olla tovin aloillaan :)

   Poista
 9. Mä olen tilannut aina kaikki kuvat ja kuvakirjat ifolorilta ja aina olen ollut tyytyväinen. Korttien teettämisestä ei ole kyllä kokemusta. Smartphoto.sta tilasin kerran kuvakirjan ja sen laatuun olin todella pettynyt. Usean kuvan värit olivat ihan vääristyneet. Tuolta en sen jälkeen ole tilausta tehnytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi kokemuksista ja vinkeistä! Mun täytyy nyt tehdä perinpohjainen selvitys tästä asiasta, ettei tarvitse pettyä tänä vuonna :/

   Poista
 10. Mulla on kokemuksia vain Ifolorilta mutta nyt täytyy kyllä aloittaa perusteellinen vaihtoehtojen selvittely!

  Kiitos Marri :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Tia, pitääkin tulla kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
 12. Ihania kortteja, pitäisi varmaan itsekkin ettei taas tulisi kiire :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kohta on jo marraskuu, joten ei muuta, kuin suunnitelmat käyntiin :) Mulla on jo ilmaantunut pari ideaa, nyt pitäisi enää testailla ja tehdä vähän valmisteluita...ja löytää sopiva (valoisa) kuvausaika!

   Poista